2777
2789
عنوان

پوست کدر

382 بازدید | 21 پست

سلام خانمای گل من چند وقته خیلی احساس زشت بودن میکنم  هر ارایشی میکنم بهم نمیاد درصورتی ک قبلا خیلی خوب میشدم البته بگم قیافه بدی ندارم ولی  پوستم کدر شده و خشک شده چی خوبه خیلی برای پوست ک انجام بدم یا برم تهیه کنم توروخدا راهنماییم کنید 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکراب پوست خانگی درست کن 

شکر و ابلیمو و شیر و روغن نارگیل هم میتونی بریزی

شکرو رو پوستت ماساژ بده یواش تا لایه برداری بشه.. من هفته ای 1 بار انجام میدم خیلی عالیه ارایشم نمیکنم پوستم خوبه

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

یه مدت ارایش نکن به پوستت استراحت بده،لوازم ارایشیتو عوض کن چیزای خوب و مارک بگیر

شب ها صورتت رو با شوینده مخصوص نوع پوستت بشور بعد هم تونر بزن حتما، بعدش مرطوب کننده مخصوص پوست خودت،تونر خیلییی رو پوست اثر خوبی میزاره،من تونر سی گل گرفتم واقعااا پوستم رو شفاف و تر تازه میکنه رنگ صورتی ش رو،بعد از شستن با دست یا با پنبه بزن به پوستت اصلا هم نشورش بزار جذب شه

گلاب هم عالیه شب بزن صبح از پوستت لذت میبری

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

اول از همه نیاز به آبرسانی پوست داری تا خشکی و کدر بودن پوستت از بین بره. یک روز در میان بخور ختمی و بابونه به مدت نیم ساعت بعد از بخور آرد برنج رو با ماست مخلوط کن به صورتت بزن و بعد از نیم ساعت صورتت رو بشور و بعد از شستن از یک آبرسان قوی که حتما توش الوررا داشته باشه استفاده کن. حتما نتیجه خیلی خوبی میگیری 

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 
خیلی حس بدی دارم اعتماد بنفسمو ازم گرفته 😭

این کاری که گفتم رو انجام بدی مطمعن باش نتیجه میگیری نگران نباش

اسکراب هم که اون دوستمون گفت رو انجام بده عالیه من یادم رفت بگمش،بعدش هم تونر و مرطوب کننده یادت نره،و نزار پوستت خشک بمونه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇