2777
2789
عنوان

شکر گزاری

124 بازدید | 14 پست

دوستان کتاب شکر گزاری را ندا برن را خواندید چقدر در زندگیتان شکر گزار هستید آیا اعتقاد دارید به شکر گزاری

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودمم یه مدته دارم با جون و جون شکر گزاری می‌نویسم و جذب های خوبی دارم بدست میارم

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

آخه یه جاهایی خوندم و شنیدم اگه شکر گزاری تون درست باشه باعث حس خوبتون میشه و چیزهایی خوبی را جذب میکنید

راز بهتره  یا شکر گزاری ؟

به نظر شکر گزاری بهتره ولی آدم هر دو کتابو بخونه تا کاملتر سر در بیاره از قانون ها

به نظر شکر گزاری بهتره ولی آدم هر دو کتابو بخونه تا کاملتر سر در بیاره از قانون ها

اخه رازو یه ذرشو خوندم  حس میکردم خیلی رویایی صحبت  میکنه  

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
خوبه کتابش

عالیه

اخه رازو یه ذرشو خوندم  حس میکردم خیلی رویایی صحبت  میکنه  

کتاب شکر گزاری را ندا برن بزن نت دانلودش رایگان است اونو بخون زندگی آدم از این رو به اون رو میشه

کتاب شکر گزاری را ندا برن بزن نت دانلودش رایگان است اونو بخون زندگی آدم از این رو به اون رو میشه

دارمش تو اپلیکشن  خریدمش  هم راز  رو   هم شکر گذاریو  ولی نخوندم  هیچکدومو   فقط یه ذره از راز 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...