2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی👃

155 بازدید | 16 پست

اینکه میگن دماغ تا یکسال ورم داره واقعیه یا گولمون میزنن تا توی اون یه سال بهش عادت کنیم؟ ۴ ماه گذشته من از نوک و پره‌های بینیم متنفرررم، وای خدا چرا بقیه عکس میذارن بعد از دو ماه دماغه کوچیک و خوشگل شده مال من فقط اینجوریه تازه یبار امپول هم زدم🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد دوماه و نیم اصلا راضی نیستم امیدوارم واقعا ورم باشه

من ویدیو تغییرات بقیه رو میبینم چه کوچیک و خوب شدن بعد از دیگه ۳ ماه بعد همچنان من😭 اخه من امپول هم زدم کلی هم اصرار کرده بودم سر یه چیزایی و دکترم انگار نه انگار

من ویدیو تغییرات بقیه رو میبینم چه کوچیک و خوب شدن بعد از دیگه ۳ ماه بعد همچنان من😭 اخه من امپول هم ...

منم کورتون زدم

برای من خیلی بهتر شده ولی راضی کننده نیست

فکرکنم فردا هم باز کورتون بزنه برام

نه عزیزم من دوستامم که عمل کردن هنوز بعد 1 سال بینیشون یکم ورم داره نگران نباش پیش کدوم دکتر عمل کر ...

تهران عمل نکردم عزیزم، مبارکت باشه ایشالا عالی بشه سوالی چیزی بود خواستی بپرس 😊

ازماه چندم خوب شد من الان سه ماه نیم عمل کردم خیلی بده😑

از ماه پنجم به بعد بهتر شده، هنوزم ورم داره ولی اصلا محسوی نیست، یه وقتایی شبها که میخوابم بیدار میشم میبینم پف کرده ولی بعدش بهتر میشه😂 تاحالا امپول برات زده؟ اگه ورمت با روزای اول فرقی نداره حتما برو پیشش و بگو بزنه

از ماه پنجم به بعد بهتر شده، هنوزم ورم داره ولی اصلا محسوی نیست، یه وقتایی شبها که میخوابم بیدار میش ...

نه نزدم میگن کوتون فرم بینی رو عوض میکنه بعد از چند وقت دکترمم معمولا خیلی سخت زیر بار آمپول میده

نه نزدم میگن کوتون فرم بینی رو عوض میکنه بعد از چند وقت دکترمم معمولا خیلی سخت زیر بار آمپول میده

عوض که نمیکنه اون فرم زیر عمل مشخص شده، ایشالا هرچی بگذره راضیتر بشی