2777
2789
عنوان

زنجیر طلا

63 بازدید | 2 پست

سلام و احترام دوستان. ایام به کام 🌷

حدود دو ماه پیش یه زنجیر طلا گرفتم که دیشب از وسط پاره شده. شکل بافت زنجیرش خاصه. شبیه زنجیرهای معمولی نیست. بخوام درست کنم شبیه روز اولش میشه آیا؟ یا اینکه برم یکی دیگه بخرم؟

اسمش چیه؟ آره درست میکنن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باید بدی مار بلد اگه تهرانی ببر بازار کارگاها پیدا کن اونا میسازن کارشون همینه من داداشم طلا سازبود اسم اون صاحب کارش حسین عسگر زاده یا عسکر زاده بود نمیدون الان ایرانه یا نه ولی ناصر آتش زر ایرانه اونا بلدن تو بازار خیلی واردن باید خیلی بگردی تا پیداش کنی ولی از طلا فروشای بپرسی بهت میگن کیا بلدن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸