2777
2789
عنوان

سفر نوروزی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم بمونم خونه  خسته شدم دلم به همین عید خوشه برم مامان و بابامو ببینم

اره والا من ک مامانم اینا همساین میتونم برم ولی واویلا به کسی ک راهش دوره ای بابا ادم خسته میشه یدونه عیدا در میومدیم بیرون اینم کرونای لعنتی اومد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
قطار و هواپیما و اتوبوس با اون حجم جمعیت خطر نداره فقط ماشین شخصی خطر داره.اونم نمیبندن که فقط دوربی ...

خخخ دقیقا فقط با چهار تا ادم کرونا میشه ولی هواپیما اینا ن 😐😐😐

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اره والا من ک مامانم اینا همساین میتونم برم ولی واویلا به کسی ک راهش دوره ای بابا ادم خسته میشه یدون ...

اره واقعا 

من دارم منفجر میشم امیدم به عیده فقط 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خخخ دقیقا فقط با چهار تا ادم کرونا میشه ولی هواپیما اینا ن 😐😐😐

من تو شهر غریبم بارادرم هستم مامانم اینا نتونسن بیان حالا میخوان بیان رفتن نامه بگیرن میگن با اتوبوس برید انگار خیلی امنه اتوبوس

من تو شهر غریبم بارادرم هستم مامانم اینا نتونسن بیان حالا میخوان بیان رفتن نامه بگیرن میگن با اتوبوس ...

با ماشین نمیزارن خدا کنه بسته نشه