2777
2789
عنوان

از چه ادم هایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 51 پست
جاه طلب منفی دقیقا یعنی چی؟😅

یعنی آدمی که حاظره بقیه رو له کنه و دلشونو بشکنه ولی به چیزی که میخواد برسه یجورایی انگار انسانیتش رو فراموش کرده

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آدمایی که حرف حرف خودشونه

واااااای🤦‍♀️😶🤣🤣

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

اونایی که برای اینکه خودشونو باحال و خفن و شوخ نشون بدن

میرن ادمای ضعیف تر از خودشونو اذیت میکنن و شخصیتشونو خرد میکنن

و  میگن ناراحت شدی؟؟شوخی کردم!-_- بی جنبه😑😒👊

یا از بقیه سو استفاده میکنن

از ادمای ضعیفم خوشم نمیاد😐☹

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
من مورچه به کنم آخرش دلم براش میسوزه چه برسه به غرور و آبرو و شخصیت یه آدم!

کلی گفتم عزیزم 

به قول دوستمون منظور جاه طلبی منفیه 

والا که اصلا جاه طلبی تو فطرت ماست 

واااااااااای من دلم میخواد اینا رو ریز کنم😔😔😒

منم👊🤗

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
یعنی آدمی که حاظره بقیه رو له کنه و دلشونو بشکنه ولی به چیزی که میخواد برسه یجورایی انگار انسانیتش ر ...

خدارو شکر من اونجوری نیستم ولی از موقعیت ها بیشترین استفاده ی مفید رو میکنم

آخ گفتی  انسان های چندش سواستفاده گر😣

بعد همونا وقتی طرفشون فوت می‌کنه میان گربه و زاری میکنن   

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
خدارو شکر من اونجوری نیستم ولی از موقعیت ها بیشترین استفاده ی مفید رو میکنم

بله خداروشکر موفق باشی عزیزم

از ادمای بی ادب و بدهن و اونایی که حرمت نگه نمی دارنن بدم میاد😶