لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
سلام مرررسی مثلا موقع ورود به سایت باید هر وقت وارد میشی شماره و نام کاربری بزنی تا واردشی&nbs ...
نه عزیزم ی گزینه داره پائینش نوشته منو به خاطر بسپار ی همچین چیزی اونو بزنی دیگه لازم نی هر سری شمارو و رمزتو بزنی
لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر
خیلییی ممنون عزیزم بعد ببخشید یه سوال دیگ اگ خواسته باشی کلا باز خارج بشی از نی نی سایت حذف کنی کلا ...
نه برآی اینکه کلا کاربریت حذف بشه و دلیت اکانت کنی باید به نی نی یارا بگی که حذفت کنن
خروج رو ک بزنی فقط از حسابت خارج میشی 😙