2777
2789
عنوان

تعطیلات عید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 58 پست

کل سال شهر شماست میبینیش 

خانوادش هم حق دارن بچه شونو دوهفته سیر ببینین 

هنوز عقدین دیگه 

من باشم برام مهم نیس و حق میدم بره 

چون عیدی هم نیس عملا امسال 

ولی اگه میخای و دل تنگ میشی برو باهاش 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا شما رو نمیبره؟؟ 

خب ما عقدیم هنوز. خانوادم اجازه نمیدن که من کل ۱۳ روز برم شهر اونا. بعدم خودم دوست ندارم خانوادمو تنها بزارم برم. بعدم اون میبره از خداش منم برم اما خودم دوست ندارم کل تعطیلات اونجا باشم

خب ما عقدیم هنوز. خانوادم اجازه نمیدن که من کل ۱۳ روز برم شهر اونا. بعدم خودم دوست ندارم خانوادمو تن ...

شما نمیخای خانوادتو تنها بذاری ،اون میخاد ؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ما عقدیم هنوز. خانوادم اجازه نمیدن که من کل ۱۳ روز برم شهر اونا. بعدم خودم دوست ندارم خانوادمو تن ...

با خانواده ات چند روز برو و بیا 

ولی اینکه شوهرت کلا ول کن بره واقعا زشته😶

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
تمام سال پیشته... اون تعطیلات میخواد واسه خودش باشه.... 

بعد ازدواج خودم و خودش نداریم.زن و شوهر باید همیشه همراه هم باشن

اون چند روز تنهایی  که همه احتیاج دارن موضوعش چیز دیگست

نفر اول زندگیت و اولویت باید همسر باشه نه خانواده و....

شما خودت دوست نداری خانوادتو تنها بذاری بعد توقع داری همسرت بعد یک سال نره پیش خانوادش؟

این دفعه حرف شد خودت اصرار کن بره بگو از یه هفته قبل برو شهرتون تا چند روز بعد سیزده بزار خستگیت در ...

خیلی دلم گرفته.  اخه خانوادشو به من ترجیح میده. اونا همشون برادرا همگی جمع میشن. خانومای برادراش همه هستن،  همسرم همش به من تیکه میندازه ک تو نمیای

بعد ازدواج خودم و خودش نداریم.زن و شوهر باید همیشه همراه هم باشن اون چند روز تنهایی  که همه اح ...

ازدواج... نه عقد... بذار حالا برن زیر سقف.... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب تو هم برو , وقتی کل سال شهر شماست انتظار داری چند روز عیدو نره؟؟؟

چرا بره، من ته دلم واقعا از اینکه کل تعطیلات میره، ناراحت میشم اما حقم میدم. اما انتظارم دارم ک لااقل لحظه سال تحویل بمونه کنارم بعد بره