من و همسرم نزدیک دوسال میشه که عقد کردیم و هنوزم عروسی نگرفتیم و خونه خودمون نرفتیم بخاطر کردنا. حالا همسرم شهرشون با شهر ما یکی نیست، البته بخاطر محل کارش تو شهر ما زندگی میکنه اما شهر خودشون جای دیگه ای هست. حالا قضیه اینه که همسر من قبل از تحویل سال میره شهرشون و کل ۱۳ روز تعطیلات همونجا میمونه.(شرکتشون کل ایام عید تعطیل هست). حتی سال پیش هم ک اولین سال کنار هم بودنمون بود، همسرم گذاشت رفت شهر خودشون پیش خانوادش و امسالم میگه میخوام برم. من چیکار کنم واقعا که به منم اهمیت بده😒😒😒خیلی ناراحتم
خب ما عقدیم هنوز. خانوادم اجازه نمیدن که من کل ۱۳ روز برم شهر اونا. بعدم خودم دوست ندارم خانوادمو تنها بزارم برم. بعدم اون میبره از خداش منم برم اما خودم دوست ندارم کل تعطیلات اونجا باشم
خب ما عقدیم هنوز. خانوادم اجازه نمیدن که من کل ۱۳ روز برم شهر اونا. بعدم خودم دوست ندارم خانوادمو تن ...
با خانواده ات چند روز برو و بیا
ولی اینکه شوهرت کلا ول کن بره واقعا زشته😶
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
حالا موقع عقد ما خونواده شوهرم ساکن تهرانن ما شهرستان شوهرم فقط تعطیلات میومد شهرستان خوبه که واسه شما برعکس بود به من خیلی سخت گذشت اصلا از دوزان عقد خوشم نمیاد خوبه که تموم شد
بعد ازدواج خودم و خودش نداریم.زن و شوهر باید همیشه همراه هم باشن اون چند روز تنهایی که همه اح ...
ازدواج... نه عقد... بذار حالا برن زیر سقف....
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔