2777
2789
عنوان

تعطیلات عید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همین دیگه مشکل منم همینه.نمیتونم کل ۱۳ روز برم شهر اونا. شوهرم میگه ما وقتی خونه خودمونم ک بریم ب ...

من افراد زیادی رو میشناسم که دو روز قبل سال تحویل میرن شهرستان پیش پدر مادرشون تا بعد ۱۳

چیز غیر عادی نیست

اینا رو مشکل حساب نکن همیشه به خودت راحت بگیر 

اینجوری فقط خودت اذیت میشیا

این تجربه که میگم برای چیزای الکی فکر تو مشغول نکن

شما خودت دوست نداری خانوادتو تنها بذاری بعد توقع داری همسرت بعد یک سال نره پیش خانوادش؟

چرا واقعا حق میدم بهش. اما این حقم به خودم میدم که لحظه سال تحویل بمونه کنار من. پارسال ک کنار خانوادش بود، امسالم همینطوره 

من افراد زیادی رو میشناسم که دو روز قبل سال تحویل میرن شهرستان پیش پدر مادرشون تا بعد ۱۳ چیز غیر عا ...

خب آخه پس خانواده من چی میشن اگر بخوایم کل تعطیلات پیش خانواده همسرم باشیم

خب ما عقدیم هنوز. خانوادم اجازه نمیدن که من کل ۱۳ روز برم شهر اونا. بعدم خودم دوست ندارم خانوادمو تن ...

کلش ک نه. نصفش اونجا نصفش شهر شما

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792