2777
2789
عنوان

موی بلوند خوبه یاتیره

211 بازدید | 13 پست

بچه هامن۲۷سالمه تاالان اصلا بلوند نکردم حالا تصمیم گرفتم اینبار بلوند کنم ولی خیلی دو دلم میترسم سنم بیشتربزنه ولی ازونورم همسرم دوست داره نمیدونم چیکارکنم😐

وجدان،صدای خداست...

لایت یا امبرع یا هایلایت کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پوست سفید موی مشکی خیلی دوست دارم سلیقه ایه دیگه

پوست منم سفیده کلا موهام خرماییه رنگ هم گزاشتنی همیشه تیره میزاشتم خیلیم بهم میاد ولی جاریام همشون بلوندن احساس میکنم بیشتر تغییر میکنن تامن

وجدان،صدای خداست...

به نظرم کامل بلوند نکنید ،واقعا مو آسیب میبینه و همیشه هم باید آرایش کنید ،زود دلتون رو میزنه .من هایلایت نسکافه ای رو خیلی میپسندم خیلی شیکه و موهاتون از سادگی هم درمیاد ،در ضمن خیلی هم مده 

ازونا دوس ندارم😂کلا نمیدونما چیا همونکه دورنگ میشه؟ دوسدارم صاف ویکدرنگ باشه

باز من از بلوند بدم میاد😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بلوند با رژ قرمز با کلی طلای زرد😂  من سلیقه م اصلا بلوند نیست یا زمینه تیره لایت روشن فقط ...

ازهمونش میترسم بایدهمش برم رنگساژ ازینورم تصمیم داریم اقدام کنیم برابارداری دیگه چندماه نمیتونم رنگ کنم

وجدان،صدای خداست...

من سبزه ام موهامم همیشه تیره رنگ می کردم همیشه هم آرایش داشتم ولی خب هیچ تغییری نمیکردم تا اینکه خیلی اتفاقی دوستم موهام روشن کرد از این رو به اون رو شدم . صورتم صد درجه قشنگ تر شد الان هفت ساله همش روشن میکنم خیلی بهم میاد . باید ببینی چه رنگی به صورتت میاد .