2777
2789
عنوان

تاپیک خنده😂

267 بازدید | 42 پست

بیاید اینجا جوک و سوتی تعریف کنید بخندیم😂

خودم اول شروع میکنم. 

یکی میگفت با خانومم رفتیم لوازم آرایشی بخریم، قیمتا و که دیدم فهمیدم قشنگترین آرایش یک زن لبخد اونه😂😕

مرده شورتو ببرم هم فحش عجیبیه ها، فک کن مرده شور یکیو ببری😐

دیروز با شماره ناشناس به دوستم پیام دادم گفتم :خیلی گاوی، جواب داد ببخشید شما منو از کجا میشناسید😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت خیلی خوشه

دل هیچ کس خوش نیس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

‏رفتم جوراب بخرم گفتم آقا این جفت جوراب چند؟ گفت ۳۰ هزار تومن، ما با ۳۰ هزار تومن یه موقعی کفش میخریدیم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

2790
2778
2791
2779
2792