2777
2789
عنوان

میکرو یا قاب 😭😭

139 بازدید | 15 پست

کدومش بهتره من ابروهام زیاده ولی مدلش خوب نیس قاب خوبهذ؟؟ چه عوارضی داره پشیمون نشم بعدت

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیفت

لیفت چطوره خوبه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
قاب نزن پشیمون میشی میکرو انجام بده

چرا خوب نیس مگه؟؟؟ اخه امروز رفتم ارایشگاه گفت میکرو ابروهات زیاده نکن قاب انجام بده فقط

من میکرو زدم اصلا داخل ابروهام نرفته فقط مدلشو قشنگ کرده عمم قاب انداخته دم ب دقیقه باید مداد بکشه

نمبدونم والا رفتم ارایشگاه گفتم میکرو کنم یا قاب میگه میکرو کنی به داخل ابروهات دست میزنن

چرا خوب نیس مگه؟؟؟ اخه امروز رفتم ارایشگاه گفت میکرو ابروهات زیاده نکن قاب انجام بده فقط

من کارم اینه از من میشنوی میکرو انجام بده من خواهرم هم مثل شما بود دقیقا هرچی گفت قاب نزن گفت نه ابرو خورم پره قاب میزنم الان فقط دنبال کسیه قابشو پاک کنه میکرو براش انجام بدم

من کارم اینه از من میشنوی میکرو انجام بده من خواهرم هم مثل شما بود دقیقا هرچی گفت قاب نزن گفت نه ابر ...

پس میکرو انجام بدم خوبه؟؟ اینکه به ابروهام دست نمیبنن ک؟؟ 

من کارم اینه از من میشنوی میکرو انجام بده من خواهرم هم مثل شما بود دقیقا هرچی گفت قاب نزن گفت نه ابر ...

فیروز چیه عزیزم؟ 

و اینکه میکرو چه جوریه؟ 

من محجبه م ابرواهام خیلی داغونم پلکمم افتاده بدتر شده الان میخام ابروهامو درست کنم طوری که مرتب دیده بشه و خیلی هم تابلو نباشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پس میکرو انجام بدم خوبه؟؟ اینکه به ابروهام دست نمیبنن ک؟؟ 

نه عزیز کاری با ابروحات ندارن فقط ابروهاتونو حالت میدن و جای خالیشو پر میکنن فقط دقت کنید جای خوب برید هم کسی که موادش خوب باشه گیاهی باشه هم طراحیش خوب باشه هم کارش

فیروز چیه عزیزم؟  و اینکه میکرو چه جوریه؟  من محجبه م ابرواهام خیلی داغونم پلکمم افتاده ...

میکرو بلیدینگ به خطوط طریف و کرکی میکن که روی ابرو کشیده میشه تا مثل تارهای ابرو اونو حالت بده و نواقصش رو بگیره فیبروز هم یکی از روشهای میکروبلیدینگه