2777
2789

من هنوز چیزی بهم نگفته نه گفته میتونی نه گفته نمیتونی

ولی از وقتی فهمیدم حاملم رابطه نداشتم شوهرم خیلی میترسه جیزیش بشع بچمون

واسه سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی مهربون؟😊😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه اول کلا ممنوعه عموما سه ماهه دوم اگه سایقه سقط و لک بیتی و جفت پایین نباشه با احتیاط میشه سه ماهه سوم باز بخاطر زایمان زودرس می‌ترسه آدم 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
من هنوز چیزی بهم نگفته نه گفته میتونی نه گفته نمیتونی ولی از وقتی فهمیدم حاملم رابطه نداشتم شوهرم خ ...

من اولاش داشتم ولی بعدش احساس انقباض دیگه به شوهرم الکی گفتم دکتر گفته خطرناکه واسه بچه اخه شوهرم قبول نمیکرد

من از۳ماهگی دیگ گف رابطه نداشته باش جفتت پایینه الان ۶ماهمه جفتم قدامیه ولی چیزی نگفته مام فعلا نداریم

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
سه ماه اول کلا ممنوعه عموما سه ماهه دوم اگه سایقه سقط و لک بیتی و جفت پایین نباشه با احتیاط میشه سه ...

کلا تو ریحانه بهشتی ام گفته طبق نظر ابن سینا باید خیلی خیلی محدود شه رابطه 

من هنوز چیزی بهم نگفته نه گفته میتونی نه گفته نمیتونی ولی از وقتی فهمیدم حاملم رابطه نداشتم شوهرم خ ...

خودت اذیت نمیشی که رابطه نداری،واسه من خسته کننده شده دیگع،میخوام بهش فکر نکنم ولی نمیتونم،میترسم هی فکرم میره سمتش گناه باشه،دوس ندارم تو بارداری گناه کنم

خودت اذیت نمیشی که رابطه نداری،واسه من خسته کننده شده دیگع،میخوام بهش فکر نکنم ولی نمیتونم،میترسم هی ...

عادیه.من خودم پنجمین ماهیه ک رابطه نداره خوابای چرتو پرت خیلی میبینم دوسه بارم توخواب ارضا شدم ولی چاره چیه؟؟؟کاریش نمیشه کرد.دکتر ب من گفته بااینک شرایطم کاملا نرماله ولی نباید ارضا شم کلا ضرره واسه جنین.دخولم‌گف میتونی ولی شاید ب لکه بینی بیوفت یمنم حال دردسرندارم.شوهرم برگشته ب دوران نامزدی کارای اونموقعرو میکنم واسش بخاطر بچه باید تحمل کرو

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

من نه ماه کامل نداشتم ولی میفهمیدم شوهرم داره خیانت میکنه 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
خودت اذیت نمیشی که رابطه نداری،واسه من خسته کننده شده دیگع،میخوام بهش فکر نکنم ولی نمیتونم،میترسم هی ...

وای چرااا خواب میبینم اصن😂😂 ولی خب این سه ماه اول رد شه خیالمون راحت تر میشه ولی دوتامون هم سختمونه هم شوق و نگرانی بچه دلیلی میشع که جلو خودمونو بگیریم

واسه سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی مهربون؟😊😇