پانیذز مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 121 عنوان عمل بینی کجا؟ 52 بازدید | 5 پست 😭 میخوام بینیم رو عمل کنم ، جایی میشناسید ۱۰ میلیون عمل کنن ولی خوب باشن ؟ یچی رو به طبیعی قشنگ میخوام . یسری دکترا خیلی خوکی سر بالا عمل میکنن یا پره های بینی رو کلا از بین میبرن یا بینی گوشتی گوشتی تر میکنن .تهران کرج فرق نداره لطفاااا 1399/12/10 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرمژه عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 13878 دکتر زرگری قلبنا ارزون بود ارش حقیقی اینا کم میگیرن کارشم برو از نزدیک ببین برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
saraaaaa111 عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 820 دکتر رزیتا جعفری رو میدونم خیلی کارشون خوبه چون جراح گوش و حلق و بینی هم هستن از لحاظ تنفسی و اینا دیگه آدم خیالش راحتی مشکلی پیش نمیاداما هزینشو نمیدونم چون خودمم یه بار تماس گرفتم برای این موضع گفتن باید حضوری برم چون ثابت نیست برای هرکی فرق میکنه. حالا فعلا وقت نکردم برم
ثریاشاهسوند عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 99 اخی اونموقع میشد با ۱۰ تومن عمل کرد ؟😅اخرش چیشد عمل کردین؟من خودم ۲سال پیش مهر عمل کردم بالاخره بینیمو😇