2777
2789
عنوان

پوست جوش دار

605 بازدید | 20 پست

سلام

من جدیدا صورتم خیلی جوش میزنه

پوستمم مختلطه. کرم هایی که یه ذره هم چرب باشن پوستم رو بدتر میکنن. قبلا صورتم مثل آینه بود. حدود دوسال میشه که منافذ پوستم باز شده. جوش های زیر پوستی دارم. حتی پوستم شل هم شده. خط خنده افتاده رو صورتم . نمیدونم دیگه چه کرمی استفاده کنم. اگه کسی تجربه ی مشابه داره لطفا راهنمایی کنه😣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم دوبار  فایده نداشت. ینی یه مدت کوتاه خوب شد بعد دوباره مثل قبل شد

لبنیات سرخ کردنی فست فود میخوری؟

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

چند سالته 

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
22

خب از سن جوش زدنت گذشته 

پوستت حساسه

کرم ارایشی پنکیک اینا استفاده میکنی؟

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
حس میکنم آبرسانی پوستم کم شده. حتی موهامم نسبت به قبل جنسش فرق کرده. یه کم هم ریزش داره 

اب زیاد بخور هم موهات درست میشه هم پوستت

صورتتم صابون شوینده هیچی نزن فقط روزی ۲ بار با اب ولرم بشور همین

حتمی با صابون مرتب بشور با برس پاکسازی خیلی خوبه  ابلیمو عالیه

اصلا دست بهش نزن من اوایل زدم الان جاش سیاهه دارم قرص اسپرین و ابلیمو میزنم ب صورتم تا درمانش کنم