2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رو شعله میذارم با حرارت کم

کره رو میذارم اب شه بعد قارچ اضافه میکنم یکم تفت میدم

بعد ذرت اضافه میکنم با هم میکس شن

بعد پنیر وسس و آویشن فراوان و فلفل و اندکی نمک

شعله رو خاموش میکنم قشنگ قاطی میکنم 😍 بعد سرو میشه

گاهی وقتا کوکتل یه کالباس خشک ریز هم کمی قاطی میکنم

تو چی درست میکنید؟؟

تو تابه نسوز 🤣همه چی رو اماده میکنم تو هر ظرفی پنیرمم بیرون میزارم میریزم رو هم بخار ذرت پنیرو اب میکنه روگاز ی دور میزنم در میارم پودر سیر هم میزنم

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
تو تابه نسوز 🤣همه چی رو اماده میکنم تو هر ظرفی پنیرمم بیرون میزارم میریزم رو هم بخار ذرت پنیرو اب م ...

منم همیشه تو تابه نسوز درست میکردم

الان دیدم یکی از خانوما گفت تو بخار پز درست میکنه

به نظرم تو بخارپز خیلی خوب بشه

بالاخره بخار پزم به یه دردی خورد،امشب درست کنم ببینم چی میشه😋

بر محمد و آل محمد صلوات
منم همیشه تو تابه نسوز درست میکردم الان دیدم یکی از خانوما گفت تو بخار پز درست میکنه به نظرم تو بخ ...

والا من حوصله شستن بخار پزو ندارم 😁😁

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
🥺😍

عزیزم موادش که قارچ...ذرت...پنیر پیتزا...کره...سس مایونز...فلفل سیاه...نمک.....پودر اویشن ....پودر خردل....هست

قارچ ها رو خورد کن اولش کن گلم بریز توی یک قابلمه پر اب در حد یک جوش بخوره کافیه...بعد ابکشی کن و روشون اب سرد بریز

بعد عزیزم کره رو بذار توی ماهیتابه اب بشه بعد این که اب شد و داغ...ذرت ها رو بریز توی ماهیتابه...تفت بده تا از اون حالت خامی در بیان و مزه دار بشن فکر میکنم  الی 8 دقیقه بس باشه...بعدش قارچ ها رو اضافه کن و خوب هم بزن....بعد از این که خوب مواد و هم زدی...ادویه رو بزن...من پیشنهاد میکنم حتما پودر اویشن و خردل و استفاده کنی چون واقعا توی مزه و راحیه اش تاثیر داره...اگه اویشن دوس نداری استفاده نکن...ولی تمام بو و راحیه ذرت مکزیکی از اویشن هست

بعد از این ادویه ها به خورد قارچ ها ذرت ها رفت و خوب هم زدی گلم سس مایونز استفاده کن...مایونز تمام ضرر هست و خیلی زیاد تشنه کننده است...سعی کن مایونز هم زیاد نریزی...مثلا نیم پیمانه بسه.......بعد این که خوب با هم مخلوط شدن موقع خاموش کردن گاز پنیر و اضافه کن دور اخر هم مواد و خوب هم بزن و تمام...نوش جان

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
بی ادب😂

خوبی بت نیومدع😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به خودت نمیاد😂

😂میدونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😂جررررر

🤪

🤍🤭

😂🤪