2777
2789
عنوان

شوهرم رفته

342 بازدید | 48 پست

سلام خانوما، شوهرم از جمعه رفته ماموریت، شاید فردا شب و شایدم سه شنبه برگرده. منم خونه بابامم. دیشب وقت داشت زنگ زدیم حرف بزنیم گفت بزار به مامانم زنگ بزتم قهر نکنه، خواهرش اینام اونجا بودن(خواهرش یه پسر دو ساله داره، مادر و خواهرش خیلی سعی میکنن اونو تو چشم همه بکنن مخصوصا شوهر من) بعد با مادرش که حرف زده هیچی، با اون بچه ام حرف زده. بعدش به من زنگ زد گفت همکارام اومدن نمیشه پیش اینا حرف زد. اصلا من همیشه از این کاراش حرصم میگیره. بنظرتون حق دارم ناراحت بشم یا نه؟؟؟

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون با بچه دوساله حرف زده؟

اره. چون همیشه تو اداره ام باشه من زنگ بزنم میگه نزن حرف درمیارن ولی زنگ میزنن میدن دست اون حرف میزنه باهاش. اه

بعد ماموریت میاد بغل کی؟!بغل شما.پس حرص نخور

بغلش مال منه ولی انقدر روش کار کردن همه ی محبتش مال اون بچه ست‌. اصلا حالم ازشون بهم میخوره میخوان محبتش مال اونا باشه فقط

اره. چون همیشه تو اداره ام باشه من زنگ بزنم میگه نزن حرف درمیارن ولی زنگ میزنن میدن دست اون حرف میزن ...

تایم ناهارش، وقتی سرکار نیست حرف بزن باهاش، اصلا خودت بگو هر موقع کار نداشتی زنگ بزن حرف بزنیم. اون بچه دشمن زندگی شما نیست 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
اه☹😔😔

شوهر من روزی ده بیست بار به‌مادرش زنگ میزنه البته با خواهرش حرف میزنه..بعد من ک زنگ میزنم میگه قط کن مشتری دارم😑😑😑

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

دختر خواهر شوهر‌منم به معنی واقعی کلمه رید تو  لحظات دو نفره نامزدیم

یه مشت ابلح به فکرشون نمیرسید اون باید به من محبت کنه

خدا این بی دلای سنگدل رو نصیب گرگ بیابون نکنه

کاربری دست دونفره /در حال حاضر سحر و زینب از کاربری استفاده میکنن
اره. چون همیشه تو اداره ام باشه من زنگ بزنم میگه نزن حرف درمیارن ولی زنگ میزنن میدن دست اون حرف میزن ...

چرا حرف در بیارن؟

شوهر منم نظامیه سرکار روزی ده باز زنگ میزنه

بهش بگو نیاز داری باهاش حرف بزنی

مسخره بازی ها چیه

❤️❤️❤️❤️