2777
2789
عنوان

iui

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 72 پست
شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خوب شد سه ماه بعد عمل که باردار نشدم رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت آندو ...

آندومتریوز چجوری مشخص میشه عزیرم؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف مانع پریود نیست. اگه نشدی که ان شاالله نمیشی بارداری عزیزم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
یعنی شیاف پروژسترون مانع پریود نمیشه؟! 

نه که نمیشه🙂

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خدا کنه    

برای منم دعا کن😘

محتاجیم به دعا عزیزم♥️ اگ قابل باشم حتما🙏🏽

ممنون عزیزم. منم دعا میکنم فرزندت یه نسل ماندگار و مومن و کثیر داشته باشه تا قیامت و مدام برای شما و اجدادشون خیر کثیر بفرستند باعث سربلندی تون مقابل حضرت زهرا باشن

آندومتریوز چجوری مشخص میشه عزیرم؟! 

نمی‌دونم والا

من که هنوز باورم نشده آندومتریوز باشم

میگن مثلا وقتی پریود ت بعد دو سه روز کم میشه و در حد لکه بینی میشه اون خونی که باید خارج بشه برمیگرده و ضخامت آندومتر و زیاد می‌کنه ولی من توی سونو شکمی تا حالا نگفتن ضخامت آندومتر بالا دارم

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
شیاف مانع پریود نیست. اگه نشدی که ان شاالله نمیشی بارداری عزیزم.

واقعا مطمینی؟

من تا حالا عقب ننداختم

ولی از دیروز که باید پریود میشدم نشدم هنوز

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
واقعا مطمینی؟ من تا حالا عقب ننداختم ولی از دیروز که باید پریود میشدم نشدم هنوز

بله که مطمئنم. شیاف رو نمیدن باعث عقب انداختن بشه

میدن که جای نی نی رو سفت کنه

حالا اگه نی نی نباشه استفاده از شیاف به پریود شدن منجر میشه.

پس شمام بعله...‌التماس دعا دارم😍

ممنون عزیزم. منم دعا میکنم فرزندت یه نسل ماندگار و مومن و کثیر داشته باشه تا قیامت و مدام برای شما و ...

مرسی از دعای قشنگت🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...