2777
2789
عنوان

سرگرمی/

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 2356 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجای دنیا دیدی رایگان پست کنن    😢😂

تو این کارو میکنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اسی جون ببخشید

دوستان لطفا ۴ تا تاپیک آخرموگزارش بزنید براتون صلوات میفرستم💕

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
😂😍عه کاربریت چیشدددد

با یع کاربر دیگ دعوام شد

بعد عصبانی شدم ب نی نی یار گفتم لغوم کنع😐

دو دیقع بعدش پشیمون شدم با کاربری جدید اومدم😂😂😂

{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو. 
با یع کاربر دیگ دعوام شد بعد عصبانی شدم ب نی نی یار گفتم لغوم کنع😐 دو دیقع بعدش پشیمون شدم با کار ...

نخستهههه😐😐😐اهمیت نده باو

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
😍😍😍😍😍😍 @نانازاقامونم   عشق دلم ساناز جانم💋💋💋

قربونت برم من خواهری 😘😘😘😘❣❣❣❣❤💞💞💞💞💞

جات تو قلبمه یکی یدونم 💐💐💐💐💐💋😻💋😻💋😻💋💗💖🌹

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
قربونت برم من خواهری 😘😘😘😘❣❣❣❣❤💞💞💞💞💞 جات تو قلبمه یکی یدونم 💐💐💐💐💐💋😻💋😻💋😻💋💗💖🌹

😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🌸🌸🌸🌸

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🌸🌸🌸🌸

😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻💞💖💞💖

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
اصن عصابم خورد شدع بود😐😂🤦🏻‍♀️

فداتشم😍😂ب اعصابت مثلث باش 

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

چرا ترکید باز  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@دلبررر  

داماد ناز داره  

چرا ترکید باز    

خودم گفتم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/