2777
2789
عنوان

سرگرمی/

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 2356 پست
🤤🤤🤤💟💟💟خدا نکنه فدام شی 😡😡❤😘

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂😂😂😂ولی نگار حال داد😆😆😆😆

اره مهتاب ایدع خوبیع

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خف شو نکبت/

😉😉😂😉😂😉😉😉😉😉😂😂😂😉😉😉

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ار کلا محافظع کارم/ قیافمو نبین واس شما دلقک بازی در میارم/ کلا خیلی محتاطم/

😌😌😌😂اوووف برتو

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
  /

😛❤

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

یکی ام منو تگ کنه 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
سمیع فک کنم کرونا گرفتم

علائمت😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بییا من فداتشم اخع عشخ ابدیممممممم/

سرفع دل‌درد اییی

ن بابا سرماخوردگیه

ن بابا سرماخوردگیه

تو سرما نمیمونم باو 

بابام میرع پیش پسرعمم نمیدونم پسرعمم چ مرگشع ب من نمیگن شاید کرونا باشع

عررررر

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

@______negar______    نگار کجا رفتی 🤔🙁

@______negar______      نگار کجا رفتی 🤔🙁

اینجام اینجام/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اینجام اینجام/

😛😛خوبه 

او تاپیکه رو دیدی زنه ۶ماه بعد عروسبش حامله شده خانوادش چیزش گفتن🤣🤣🤣داداشش گفته خاک تو سرت مسابقه بوده مگه

😛😛خوبه  او تاپیکه رو دیدی زنه ۶ماه بعد عروسبش حامله شده خانوادش چیزش گفتن🤣🤣🤣داداشش گفته خ ...

ن ندیدم/

ولی الان ک گفتی خندیدم/