2777
2789
عنوان

سرگرمی/

| مشاهده متن کامل بحث + 8313 بازدید | 2356 پست
  قهرم بات

اوووووو

حالا يكى بياد منت كشى😐

چرا؟؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اوووووو حالا يكى بياد منت كشى😐 چرا؟؟؟؟؟

همین جوری 

هیلی وقتع بات قهر نکردم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین جوری  هیلی وقتع بات قهر نکردم

ها راستم ميگى

يوقت بد نباشه خيلى وقته دعوا نكرديمااااا😐

خب بگو سره چى بجنگيم؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ها راستم ميگى يوقت بد نباشه خيلى وقته دعوا نكرديمااااا😐 خب بگو سره چى بجنگيم؟

دعوا ن 

مستقیم بریم مرحلع بعد 

قهر کنیم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بوس ب کلت

😁❤❤

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
دعوا ن  مستقیم بریم مرحلع بعد  قهر کنیم

بريم

فقط قبل قهر يع ندا بده من جا نمونم يوقت😐

@ننه_الماس     pink_g سابقم      

😂😍عه کاربریت چیشدددد

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

عضویتم مبارک

با من دوس میشین🙄🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

@۴۴لیموترش۴۴   خیلی دوست دارم ایشالا که موفق باشی🥺⁦❤️⁩ @mord   خیلی دوست دارم ایشال ...

مرسم جانم❤❤❤

@mord   هم عدلپروریسته؟🥺

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
بريم فقط قبل قهر يع ندا بده من جا نمونم يوقت😐

😏😏😏