2777
2789
عنوان

سرگرمی/

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 2356 پست
بکن ب من چه😐😁 حالم‌بده اعصابم‌نکشید نصفه ول کردم

خوابم میاد وگرنه حتما این کارو میکردم😶😶 سرِ کلاس خوابم نبرع صلوات🤐🤐🤐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابم میاد وگرنه حتما این کارو میکردم😶😶 سرِ کلاس خوابم نبرع صلوات🤐🤐🤐

😂😂😂😂😂دیوانه من میرم بخوابم 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
عنتر زورت ب من رسیدع🤐

نه ک حالا خیلی مظلومی😏😏😏😏

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@دوست_پادشاع     خط اول امضامو ببین👇همین جملهه که میخواستم بت بگم😍😍😍 @نیکاگلمن ...

وجودت عشقع بیبی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلیم دلت بخواد من ب این مطلومی و ارومی😒😌

تنع مظلومانع عالم تو گور لرزید

نگار شوخی کردما عشقم فدات بشم خیلیم دوست خوبی هستی عزیزم من همش میرمو میام حق داری متوجه نشی   ...

ن واقا همیش کم کاری کردم/

ببخش خواهری/

دیگ قول میدم حواسم باشه بت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
گشنمه برم ناهار🙄❤

نوش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______     @نیکی0    

دارم میرم بازار/

ارایش کردم در حد هلووو/