2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

265 بازدید | 10 پست

بچه ها من این ماه تو اقدام بودم الانم نزدیک پری هستم امروز خیلی ببخشید رفتم دستشویی یه ترشح سفید رنگ زیاد ازم خارج شد که توش چندتا لک خیلی کوچولو خونی بود تیره ام بود رنگش خیلی ناراحت شدم کسی تجربه داشته؟؟؟ الانم هی چک میکنم خودمو خبری از لک و خون ریزی نیس

من دقیقه همون موعد پریودم ی لخته قهوه ای دیدم و دیگ هیچی تمام علائم پریود هم داشتم 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴ روز ب پریودم چن تا لکه خون دیدم دقیقا مث اول پریدد.انقد ناراحت شدم گفتم پریدد شدم نوار گداشتم ولی دیدم دیکه نیومد😑خیلی ضایع شدم خخخخ

ولی برا من زیاد بود.فک کنم برا شما هم لک لانه گزینیه😍

👩‍👧‍👧❤😍
من دقیقه همون موعد پریودم ی لخته قهوه ای دیدم و دیگ هیچی تمام علائم پریود هم داشتم 

سلام دوست خوبم، میدونم این تاپیک برای چند وقت پیشه ولی یه سؤال ازتون داشتم🌷

منم دیشب ۲۸ سیکلم و موعد پریودم بود. این ماه اقدام داشتیم و چهار پنج روزه که دل درد پریودی دارم، دیشب دل درد شدید پریودی گرفتم و یهو شکم نفخ کرد و یبوست شدم، سرمم از عصر دیروز تا الان به شدت درد میکنه دقیقاً سردرد و دل دردم شبیه وقتیه که میخوام پریود بشم. دیشب که رفتم دستشویی، وقتی خودمو با دستمال خشک کردم متوجه یکی دو لکه‌ی خیلی کمرنگ قرمز مایل به صورتی شدم، اینقدر کمرنگ بودن که باید دقت میکردی تا متوجهش میشدی. فکر کردم پریود شدم و محافظ گذاشتم، اما بعد از اون دیگه هیچی ندیدم ولی دل درد و سردردم همچنان همونجوریه. دیروز صبح و امروز صبح بی‌بی چک گذاشتم منفی بود. به نظر شما پریوده یا لانه گزینی؟

سلام دوست خوبم، میدونم این تاپیک برای چند وقت پیشه ولی یه سؤال ازتون داشتم🌷 منم دیشب ۲۸ سیکلم و مو ...

سلام عزیزم لک لانه گزینی یا قهوه ای یا صورتی احتمالش خیلی زیاده که باشی منم همه علائم پریود داشتم و شدید تر از همیشه اما نشدم ..اگه منفی میشه احتمال داره لقاح دیر تر انجام شده باشه بمون چند روز بگذره بنظرم انشاالله که باردار باشی 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
سلام عزیزم لک لانه گزینی یا قهوه ای یا صورتی احتمالش خیلی زیاده که باشی منم همه علائم پریود داشتم و ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی که جوابمو دادی😘 امروزم یه یکی دو بار لکه‌ی قهوه‌ای دیدم همچنان دل درد رو دارم اما پریود نشدم. دیگه توکل بخدا ان‌شاءالله هرچی خیره

ممنونم عزیزدلم لطف کردی که جوابمو دادی😘 امروزم یه یکی دو بار لکه‌ی قهوه‌ای دیدم همچنان دل درد رو دا ...

قبلا منظم بودی تا حالا لک میدیدی؟؟

قبلا منظم بودی تا حالا لک میدیدی؟؟

من به خاطر تنبلی تخمدانم دوفاستون مصرف میکنم عزیزم، دو ماه آخر سیکلم حدود ۲۸ روزه بوده چون متفورمین هم باهاش مصرف میکردم دیگه بعد از تموم شدن قرصا دو روز بعد پریود میشدم. ولی ماه‌های قبلش چون فقط دوفاستون میخوردم گاهی حتی ۲۲۲ روز یه بار پریود میشدم. در کل میخوام بگم که پریود من نامنظمه به خاطر تنبلی تخمدانم، ولی به هرحال به خاطر مصرف دوفاستونم باید زودتر از اینا پری میشدم. امروز یک روز از سیکلم گذشته. ماه‌های قبل هم گاهی قبل از پریود لکه‌ میدیدم اما به صورت ترشح غلیظ قهوه‌ای تیره بود. اما الان فقط مقدار خیلی کمی ترشح قهوه‌ای روشن آبکی میبینم

من به خاطر تنبلی تخمدانم دوفاستون مصرف میکنم عزیزم، دو ماه آخر سیکلم حدود ۲۸ روزه بوده چون متفورمین ...

انشاالله که باردار باشی ..کلا لک قهوه ای و صورتی نشانه لانه گزینی اما ی بار تا دوبار بیشتر نه ..بیشتر هم ممکنه باردار باشیا ولی خب لکه بینی خوب نیست ..