2777
2789

سلام خانم هایی که تیروئید دارن و قرص لووکسین 50 استفاده میکنن تاحالا شده وقتی از این قرص خوردین قاعدگیه شمارو مختل کنه ؟ من الان چند ماه مصرف میکنم. شاید پنج شش ماه . البته تحت نظر دکتر ولی الان دوماه پریود نشدم.  البته تو این دوماه دکتر نرفتم هنوز حامله هم نیستم شما میدونید ؟ 

والا من از اول بارداری مصرف میکنم و تداخلی با پریودم نداشته،اما دل خوشی ازش ندارم

زایمان که کنم،برای درمان تیروئیدم میرم طب‌سنتی

چون قرصش تقریبا مادام‌العمر هست و باید تا آخر عمرت بخوری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله برا من رخ داده متاسفانه یکی از عواقب کم کاری تیرویید همینه حتی با درمانم گاهی اختلال قاعدگی هس ...

من قبلا همیشه قاعدگیم سر جاش بوده. نمیدونم چرا اینطوری شدم 

تیروئید فقط به دستگاه گوارشی آسیب میزنه و پرولاکتینو بالا میبره به همون خاطر هم چاق میکنه وهم نازا میکنه اونم بخاطر اینکه پرولاکتینت میره بالا و ربطی به پریود نداره من خیلی منظمم ساعتشو هم میدونم و ۵ ساله دارم داروی لوکسین میخورم ولی اینم ممکنه که عوارضش تو بدنها یکی نباشه با دکترت در میون بذار💕

من قبلا همیشه قاعدگیم سر جاش بوده. نمیدونم چرا اینطوری شدم 

اینو که مطمعن باش که مال تیروییدته، شاید دوز داروتو باید کمو زیاد کنی

من این موضوع زیاد برام پیش میاد نزدیک ۷ ساله دارم دوز دارویی که تو میخوری را میخورم و دکترمم هر دفعه گفته طبیعیه ولی باید ختما ازمایش بدی که نیازی به تغییر دوز نداشته باشی

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
اینو که مطمعن باش که مال تیروییدته، شاید دوز داروتو باید کمو زیاد کنی من این موضوع زیاد برام پیش می ...

آره بابا هروقت میرم دکتر باید آزمایش بدم بعد با جوابش برم دوماهی یا ماهی یه دفعه میرم 

غده تیروئید یک غده کوچکی در جلوی گردن است که با ترشح هورمون‌های خود اعمال مختلفی مانند تنظیم متابولیسم، تولید مثل، تنظیم هورمون‌های جنسی، تنظیم دمای بدن و عملکرد قلب و عروق را کنترل می‌کند.

هورمون‌های تیروئیدی نقش بسیار مهمی را در فیزیولوژی تولید مثل ایفا می‌کنند؛ آنها به طور مستقیم بر تخمدان‌ها و فرایند تخمگ‌گذاری اثر می‌گذارند. این هورمون ها اثرات غیر مستقیم خود را از طریق اتصال به گلوبولین‌های هورمون‌های جنسی اعمال می‌کنند. اختلال در عملکرد غده تیروئید می‌تواند منجر به سیکل‌های قاعدگی نامنظم و ناباروری شود.

در کم کاری تیروئید میزان ترشح هورمون‌ها کافی نیست و عدم کفایت هورمون‌ها باعث کند شدن بسیاری از عملکردهای بدن و همچنین اختلال در سیکل قاعدگی می‌شود. از هر 100 نفر دو نفر به کم کاری تیروئید مبتلا هستند که این اختلال در زنان نسبت به مردان از شیوع بیشتری برخودار است.

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌