serenity95 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3364 عنوان کتاب 80 بازدید | 10 پست تا حالا کتاب الکترونیک خوندین و اینکه لذت کتاب خوندن معمولیو داره؟اسم یک کتاب خوب که تو زندگیتون تاثیر گزاشته یا حین خوندنش بهتون ارامش داده هم بگید 1399/12/10 | 08:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92212 نه نداره کتاب صوتی گوش میدم من خیلی بهتره برام کل منسجم پونه مقیمی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20426 كلا علاقه اي به كتاب الكترونيك ندارمقلعه ي حيوانات هميشه مورد علاقمه هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17785 باغ مخفی(Secret garden) یه حس مرموز و جالبی داشت موقع خوندن خیلی دوسش داشتم
لاکقرمز۲۰۲۰ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 568 ملت عشق شآد بآشُــ بخَند:(♡بزار بفهمَـنـ قَوۍ تَر از دیروزۍ🌸□^^
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59811 برباد رفته حس همذات پنداری با نقش اول رمان داشتم... هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
mhs_n عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 4209 همیشه کتاب چاپی خوندم...کلی کتاب خوندم..هیچکدوم برام مثل "کوری" نشدن..خیلی تاثیرگذار بود بنظرم نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 سفر به خانه اثر مایکل توماس یا کرایون بهترین کتابی که خوندم هست و درباره معنویت هست و نظیر نداره و البته سخنان آلایا رو به هرکی که تو مسیر بیداری هست توصیه میکنم 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
serenity95 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3364 كلا علاقه اي به كتاب الكترونيك ندارم قلعه ي حيوانات هميشه مورد علاقمه منم کتاب الکترونیک دوست ندارم اما خوبیش اینه همیشه کتابخونت همراهته و جا نمیگیره اصلا ولی دستو دلم به خوندن کتاب الکترونیک نمیره اصلا