2777
2789
عنوان

دعوا همسر کمک ....

1253 بازدید | 93 پست

سلام 

من آدم مذهبی هستم و اجتماعی 

اما همسرم نه 

دیشب تولد دوستم بود رفته بودم 

تا یازده شب 

بعد از ساعت ده یک بند زنگ و پیام که دیره

حتی به بابام هم زنگ زد 

البته ما عقد هستیم 

هر وقت یک چیزی میشه میگه دیگه حق هیئت رفتن و رفیق بازی و ... نداری 

منم دیشب دعوا کردم گفتم یا با من بیا هیئت

یا تنها می رم 

حالت سومی وجود نداره که تو بخوای جلوم بگیری که نرم

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مذهبی هستی بعد این که باید برای رفتن به جایی از شوهرتون نظرخواهی کنی رو فراموش کردی ؟؟من اصلا مذهبی نیستم اما جایی که بدونم برای همسرم حساسیت برانگیزه مثل مهمونیهای تا دیروقت سعی میکنم بدون حضورش نرم یا کلا کنسل کنم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

من راه حل می خوام 

من نمی تونم بچپم تو خونه بپوسم 

همینه که هست 

از اول همه رو می دونست الان داره بازی سرم میاره 

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

دوستان احترام بزارید با علایقش هیأت ممکگه مورد علاقه کسی نباشع ولی اسی دوست داره سعی کنید مشکلشو حل کنید 

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
مذهبی هستی بعد تا ۱۱ شب تولد بودی؟!

اره مهمونی خانوادگی ، هیئت ما مثل خانواده است به هم پول میدیم ، مهمونی ، تولد 

همه چی