ستیااا مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 86 پست سلام دوستان چه مدت بعداز ورود این ویروس به بدن تو پاپ اسمیر مشخص میشه?و اینک ۲ ,۳روز قبل پریود میشه انجام داد? چیزی واسه گفتن ندارم😊 1399/12/10 | 06:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 شاید گوشت واژنتِ ببین حتما برو پیش یه دکتر خوب دوم اینکه ژیلت نزن چون بیشتر میشه خیلی جالبه اگ سیستم ایمنی بدنت قوی باشه زگیل نمیزنی ناقل میمونهوقتی بدنت ضعیف شه سیستم ایمنیت بیاد پایین میریزه بیروندر کل تست hpv حتی ناقلم باشی تیپ و نوع ویروس رو مشخص میکنهدو سه تامدلش هست ک سرطان زاس بنظرم
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 خارش هم داره؟ داره ولی ن زیاد فقط تحریک شدنی چیزی واسه گفتن ندارم😊
کوهستان۵۹ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 9970 ن فک نکنم متأسفانه خواهرم تپل فک کرده از چاقی زیاد حتی واژنش هم زیگیل زده برداشته با تیغ زده ک بره ز ... اااا چه کاری کرد خواهرتا ای یار بکِش دستم آنجا که تو آنجایی... مولانای جان
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 تو گوگل بزن عکس زگیل بعد مقایسه کن بعدم برو دکتر پوست معاینه کنه مشکوک باشه حتما نیگ آز بدی هم شبیهشون هست هم نیست چیزی واسه گفتن ندارم😊
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 شوهرمنم آزمایش نداد دکتر گفت شایدم زگیل نباشه ولی فریز کرد رفت اها خوبه عزیزمدر کل این چیزا شوخی بردار رنیس براخانوما بهتره ب چیزی شک کردی بری معاینه بشی ک اگ مشکوک بودی ازمایش بدی
سحرنازززززززززز عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1324 خداروشکر از چی میاد میگن از طریق جنسیودرمواردی استخر واستفاده از ژیلتشوهرمن مجردی دانشجو بودن میگه پیش اومده بود ژیت همدیگه رو زده بودیم،واینکه از زمان انتقال معمولا یکسال بعد ضایعه بیرون میزنه،یعنی اگه الان دیدی شاید واسه یک سال پیش باشه
مهگل99 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 588 اااا چه کاری کرد خواهرتا آره بنده خدا دکتر خرهم برگشته بود گفته بود شانس بیاری داخل نرفته باشه وگرنه سرطان میشه انقدر بعضی دکترا نفهمو بیشورن هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست...
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 هم شبیهشون هست هم نیست همین امروز برو دکتر پوست معاینه کنهمن زنان رفتم هی پماد داد خوب نشد رفتم زنان نرو الکیپوست گفت ازمایش بدهدمشخص شه
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 شاید گوشت واژنتِ ببین حتما برو پیش یه دکتر خوب دوم اینکه ژیلت نزن چون بیشتر میشه آخه الان دارم میرم لیزر متاسفانه باید بزنم اصلا بیرون واژ..م ی چیزی مثل جوش یا نمیدونم شاید زگیل در اومده ک تازست چیزی واسه گفتن ندارم😊
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 آخه الان دارم میرم لیزر متاسفانه باید بزنم اصلا بیرون واژ..م ی چیزی مثل جوش یا نمیدونم شاید زگیل در ... زگیل گوشته هم رنگ پوست یا صورتی یا قهوه ای برامدسجوشم ک میدونی چطوره
کوهستان۵۹ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 9970 آره بنده خدا دکتر خرهم برگشته بود گفته بود شانس بیاری داخل نرفته باشه وگرنه سرطان میشه انقدر بعضی دک ... الان خواهرت چطوره؟ ای یار بکِش دستم آنجا که تو آنجایی... مولانای جان
مهگل99 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 588 آخه الان دارم میرم لیزر متاسفانه باید بزنم اصلا بیرون واژ..م ی چیزی مثل جوش یا نمیدونم شاید زگیل در ... دختر نکنه از لیزر گرفتی چون متاسفانه بعضی از دکترها بهداشت رو رعایت نمیکنن هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست...
مهگل99 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 588 الان خواهرت چطوره؟ الحمدالله به کلی از بین رفت خواهرم نذر کرد و خداروشکر جواب گرفت هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست...
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 خیلی جالبه اگ سیستم ایمنی بدنت قوی باشه زگیل نمیزنی ناقل میمونه وقتی بدنت ضعیف شه سیستم ایمنیت بیاد ... آخه شوهرم هیچ علائمی نداره چیزی واسه گفتن ندارم😊