2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 86 پست
آخه نمیدونم دارم یا ن 

گلم مثل خال گوشتی کنار گردن میمونه ک اطراف واژن میزنه

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پاپ اسمیر فقط نشون میده که آسیب به رحم زده یا مقدار سلول ها این چیزیه که من شنیدم نمیدونم اطلاعا ...

آدم هزارتا درد پیدا میکنه جرئت نداره ب خودش دقت کنه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خداروشکر منفی. من چند تا دونه واژنم زد دکتر گفت تست بدهدخاطر جمع بشی 

شوهرمن چندتا زد رفت فریز کرد خوب شد منم باردارشدم دیگه پیگیرش نشدم فقط تو بیمارستان دکتر زنان هربار معاینه کرد گفت نداری ضایعه

شوهرمن چندتا زد رفت فریز کرد خوب شد منم باردارشدم دیگه پیگیرش نشدم فقط تو بیمارستان دکتر زنان هربار ...

من دونه هایی ک زده بود بخاطر نوار بهداشتیم بود دکتر الکی ترسوندم و ۸۰۰تومنم پول ازمایش دادم

اع خب شوهرت داشته ک توام داشتی دیگ

ببین ببخشیدا داخلش یه برآمدگی هایی هست هم رو لبه لبه هاست هم داخل حالا نمیدونم بافتشه فولیکوله چیه 

چیزی واسه گفتن ندارم😊

خارش هم داره؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ببین ببخشیدا داخلش یه برآمدگی هایی هست هم رو لبه لبه هاست هم داخل حالا نمیدونم بافتشه فولیکوله چیه&n ...

تو گوگل بزن عکس زگیل بعد مقایسه کن

بعدم برو دکتر پوست معاینه کنه مشکوک باشه حتما نیگ آز بدی

ببین ببخشیدا داخلش یه برآمدگی هایی هست هم رو لبه لبه هاست هم داخل حالا نمیدونم بافتشه فولیکوله چیه&n ...

شاید گوشت واژنتِ ببین حتما برو پیش یه دکتر خوب دوم اینکه ژیلت نزن چون بیشتر میشه 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
من دونه هایی ک زده بود بخاطر نوار بهداشتیم بود دکتر الکی ترسوندم و ۸۰۰تومنم پول ازمایش دادم اع خب ش ...

دکتر گفت این ویروس تو 90درصد آدمها هست وخبرندارن تا به صورت ضایعه نشده مهم نیست،چون حتی فریز کنی تو خونت هست ولی انتقال نمیده 

دردسر ک نداره پولش زیاده فقط  همونا ک پاپ میدی ی ازمایش دیگم میگیرن خیلی راحته حالا تومگ دونه ...

آره بعد چون خیلی میترسم از این زگیله هرچندوقت یک بار استرسشو میگیرم و چیزیم ببینم دیگ....تا الان ۲بار دادم تستو

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خارش هم داره؟

ن فک نکنم متأسفانه خواهرم تپل فک کرده از چاقی زیاد حتی واژنش هم زیگیل زده برداشته با تیغ زده ک بره زیاد شده