ستیااا مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 86 پست سلام دوستان چه مدت بعداز ورود این ویروس به بدن تو پاپ اسمیر مشخص میشه?و اینک ۲ ,۳روز قبل پریود میشه انجام داد? چیزی واسه گفتن ندارم😊 1399/12/10 | 06:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهگل99 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 588 آخه نمیدونم دارم یا ن گلم مثل خال گوشتی کنار گردن میمونه ک اطراف واژن میزنه هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست...
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 ای خدا چ دردسر داره دردسر ک نداره پولش زیاده فقط همونا ک پاپ میدی ی ازمایش دیگم میگیرن خیلی راحتهحالا تومگ دونه چیزی دیدی ک میخوای آز بدی
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 تو پاپ اسمیر فقط نشون میده که آسیب به رحم زده یا مقدار سلول ها این چیزیه که من شنیدم نمیدونم اطلاعا ... آدم هزارتا درد پیدا میکنه جرئت نداره ب خودش دقت کنه چیزی واسه گفتن ندارم😊
سحرنازززززززززز عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1324 خداروشکر منفی. من چند تا دونه واژنم زد دکتر گفت تست بدهدخاطر جمع بشی شوهرمن چندتا زد رفت فریز کرد خوب شد منم باردارشدم دیگه پیگیرش نشدم فقط تو بیمارستان دکتر زنان هربار معاینه کرد گفت نداری ضایعه
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 [QUOTE=179042175]نه مشخص نمیشه ویروس hpv داری یانه فقط اگ ازمایش پاپت نرمال نباشه میگن برو تست hpvبده[/QUOTEآهان چیزی واسه گفتن ندارم😊
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 شوهرمن چندتا زد رفت فریز کرد خوب شد منم باردارشدم دیگه پیگیرش نشدم فقط تو بیمارستان دکتر زنان هربار ... من دونه هایی ک زده بود بخاطر نوار بهداشتیم بود دکتر الکی ترسوندم و ۸۰۰تومنم پول ازمایش دادماع خب شوهرت داشته ک توام داشتی دیگ
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 گلم مثل خال گوشتی کنار گردن میمونه ک اطراف واژن میزنه ببین ببخشیدا داخلش یه برآمدگی هایی هست هم رو لبه لبه هاست هم داخل حالا نمیدونم بافتشه فولیکوله چیه چیزی واسه گفتن ندارم😊
کوهستان۵۹ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 9970 گلم مثل خال گوشتی کنار گردن میمونه ک اطراف واژن میزنه خارش هم داره؟ ای یار بکِش دستم آنجا که تو آنجایی... مولانای جان
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 ببین ببخشیدا داخلش یه برآمدگی هایی هست هم رو لبه لبه هاست هم داخل حالا نمیدونم بافتشه فولیکوله چیه&n ... تو گوگل بزن عکس زگیل بعد مقایسه کنبعدم برو دکتر پوست معاینه کنه مشکوک باشه حتما نیگ آز بدی
مهگل99 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 588 ببین ببخشیدا داخلش یه برآمدگی هایی هست هم رو لبه لبه هاست هم داخل حالا نمیدونم بافتشه فولیکوله چیه&n ... شاید گوشت واژنتِ ببین حتما برو پیش یه دکتر خوب دوم اینکه ژیلت نزن چون بیشتر میشه هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست...
سحرنازززززززززز عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1324 من دونه هایی ک زده بود بخاطر نوار بهداشتیم بود دکتر الکی ترسوندم و ۸۰۰تومنم پول ازمایش دادم اع خب ش ... دکتر گفت این ویروس تو 90درصد آدمها هست وخبرندارن تا به صورت ضایعه نشده مهم نیست،چون حتی فریز کنی تو خونت هست ولی انتقال نمیده
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 دردسر ک نداره پولش زیاده فقط همونا ک پاپ میدی ی ازمایش دیگم میگیرن خیلی راحته حالا تومگ دونه ... آره بعد چون خیلی میترسم از این زگیله هرچندوقت یک بار استرسشو میگیرم و چیزیم ببینم دیگ....تا الان ۲بار دادم تستو چیزی واسه گفتن ندارم😊
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 شوهرمن چندتا زد رفت فریز کرد خوب شد منم باردارشدم دیگه پیگیرش نشدم فقط تو بیمارستان دکتر زنان هربار ... خداروشکر از چی میاد چیزی واسه گفتن ندارم😊
مهگل99 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 588 خارش هم داره؟ ن فک نکنم متأسفانه خواهرم تپل فک کرده از چاقی زیاد حتی واژنش هم زیگیل زده برداشته با تیغ زده ک بره زیاد شده هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست...
سحرنازززززززززز عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1324 من دونه هایی ک زده بود بخاطر نوار بهداشتیم بود دکتر الکی ترسوندم و ۸۰۰تومنم پول ازمایش دادم اع خب ش ... شوهرمنم آزمایش نداد دکتر گفت شایدم زگیل نباشه ولی فریز کرد رفت