2777
2789
عنوان

شب عروسی من

906 بازدید | 31 پست

سلام دختر قشنگا من دو ساله عروسی کردم 

میدونم اینی که میخوام بگم شاید از نظر خیلیا مسخره باشه

حقیقتا برای خودم هم دغدغه نیس چون انقد ادم تو زندگیش مشکلات بزرگ تری هست که همچین چیزی رو اسمشو اصن نمیشه گذاشت دغدغه ! ولی خب چند وقت یه بار یادم میاد و نا اروم میشم 🙄 و امشبم از همون شباس 🤣

شب عروسیم خداروشکر من لباس عروس زیبایی پوشیدم ، میکاپ چهره و موهام به نظر خودم و بقیه خیلی ساده و نچرال اما زیبا بود 

اما مشکل اونجاس که دقیقا همون موقع که اومدم با همه ی افراد حاضر در سالن سلام و علیک کنم انگار روی دندونم کلی رژ بوده چون یه ذره قبلش رژم رو تمدید کرده بودم و دقیقا بعد از اینکه تمام سلام احوال پرسیام با همه ی مهمون های حاضر در سالن تموم شد همون موقع یکی از دوستام گف رو دندونات کلی رژه 😑😂 و خب بعدشم دیگه اکثریت مهمونا رو  نشد ببینم و فقط همون لحظه منو دیدن از نزدیک

من خودم وقتی میبینم یکی رو دندوناش رژه واقعا حالم بد میشه و از تصور اینکه اکثر مهمونا منو اونجوری شبیه خونخوارا دیدن و دیگم منو ندیدن اونم تو شبی که ادم باید خوشگل ترین باشه حتی بعد دو سال یاداوری چندشم میشه🤮

چیکار کنم یادم بره این چیز مسخره رو و دیگه تو فکرم نیاد ؟

🥺🤣

منم انقد تو ماشین رقصیده بودم پشت موهام ک ب پشتی صندلی میخورد شبیه بادبزن شده بود.ولی برام مهم نیس😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو سرت 

خو راست میگم من میزنم تو سرم همه چیز و یادم میره😆

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه

مگه رژت از این مدادی ها نبوده؟

رژلب واسه عروس کار اشتباهیه

خودت آرایشتو تمدید کردی  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
هع خون آشام هه😐 اینقد ک دغدغت مسخرس تنها کادی ک میتونم بکنم توی تمدید دغدغت نقش داشته باشم خاهر😑

خودم که گفتم دغدغه نیس بابا🤣 چن وقت یه بار یادم میاد فقد کفری میشم دوباره به تنظیمات دستگاه برمیگردم😂

اخه من عقدم خیلی هول هولی شد قشنگ نشده بودم و خب واقعا تمام تلاشمو کردم که واس عروسیم در عین سادگی زیبا باشم 

ولی شدم یه زیبای خون اشام 🤣🤣🤣

خودم که گفتم دغدغه نیس بابا🤣 چن وقت یه بار یادم میاد فقد کفری میشم دوباره به تنظیمات دستگاه برمیگرد ...

نگا ما خودمون فک میکنیم بقیه یادشونه ولی باور کن بقیه اصن خودشون اینقد سوتی دارن هرکدومشون الان دارن سرشونو میکوبن ب دیوار برا سوتیای خودشون😑

(: