2777
2789
من که متوجه نشدم دلتون کجاست امیدوارم عاشق هرکسی هستید زود بهش برسید تا از هوای شعر و شاعری بیایید ...

از خودم برایت بگویم؟

از خانه، از خیابان

شهر، صدای پایِ ما، شب؟

از کجا برایت بگویم

عشق من!

جایی که تو نیستی، گفتن دارد؟

#عباس_معروفی

از خودم برایت بگویم؟ از خانه، از خیابان شهر، صدای پایِ ما، شب؟ از کجا برایت بگویم عشق من! جایی ...

حیف که مخاطب خاص تون نیست شعرهایتان را ببینه

وگرنه کلی ذوق میکرد🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف که مخاطب خاص تون نیست شعرهایتان را ببینه وگرنه کلی ذوق میکرد🤗

مرا به یک عصر بی دغدغه

مرا به عمق صدایت،

وقت گفتن

"دوستت دارم "

میهمان کن!

مرا مخاطب خاص،

مرا میهمان ویژه ی دلت کن...

#چیستا_یثربی

مرا به یک عصر بی دغدغه مرا به عمق صدایت، وقت گفتن "دوستت دارم " میهمان کن! مرا مخاطب خاص، مرا ...

هرچی میگم یه شعر براش بگید😢

یه شعر واسه خواب برام بگو 

امشب برام دست نیافتنی شده این خواب😢

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من یقین دارم ظرف دعا رو کسی جا به جا نکرده من امید دارم به آرزو تون میرسید عشقم محمد

🤣🤣🤣

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
مَجالِ خواب نمی‌باشدم ز دستِ خیال ! 👤 سعدی

اگر من بخوابم

و شما ریپلای کنی و من جواب ندم زشت میشه؟🤔

اگر من بخوابم  و شما ریپلای کنی و من جواب ندم زشت میشه؟🤔

در این دنیا، همه چیز دست خود آدم است!

حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس. 

آدمیزاد می‌تواند اگر بخواهد کوه‌ها را جابجا کند. می‌تواند آبها را بخشکاند. می‌تواند چرخ و فلک را بهم بریزد ... آدمیزاد حکایت است. می‌تواند همه جور حکایتی باشد. حکایت شیرین، حکایت تلخ، حکایت زشت و حکایت پهلوانی ...

بدن آدمیزاد شکننده است اما هیچ نیرویی در این دنیا به قدرت نیروی روحی او نمی‌رسد، 

به‌شرطی که اراده داشته باشد ...

سووشون

سیمین دانشور

در این دنیا، همه چیز دست خود آدم است! حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس.  آدمیزاد می‌تواند اگر بخ ...

توروخدا منو ببخشید

من رفتم بخوابم

شرمنده😔

دعا میکنم فردا که بیام از طرف شما ریپلای نشده باشم

ببخشید

خدانگهدار

توروخدا منو ببخشید من رفتم بخوابم شرمنده😔 دعا میکنم فردا که بیام از طرف شما ریپلای نشده باشم بب ...

مرا ببخش 

که اینگونه دلتنگ به تو می اندیشم 

• حمید رها   

‌ مرا ببخش  که اینگونه دلتنگ به تو می اندیشم  • حمید رها    ‌

شما ببخشید

که من رفتم

فکر میکنم شما شب از خواب بیدار بشی و دوباره شروع کنید به شعر گفتن

شما ببخشید که من رفتم فکر میکنم شما شب از خواب بیدار بشی و دوباره شروع کنید به شعر گفتن

مرا ببر

به شروع دوباره در پایان

مرا ببر

ببر به تو را دوست میدارم...

#یغما گلرویی

مرا ببر به شروع دوباره در پایان مرا ببر ببر به تو را دوست میدارم... # یغما گلرویی

دیشب را به سحر با شعر گذراندم

اندکی خانه تکانی لازم ست

دیشب را به سحر با شعر گذراندم اندکی خانه تکانی لازم ست

من می‌توانم جای سیگار نقاشی بکشم

با دوغ مست کنم 

با وسایل خانه تمام شب را تانگو برقصم

و به جای تو بالشتک دوران کودکی‌ام را

در آغوش بگیرم ...

تو برای فراموش کردن کسی که 

بی نظیر دوستت داشت

چه خواهی کرد ؟!

رسول‌ ادهمی

من می‌توانم جای سیگار نقاشی بکشم با دوغ مست کنم  با وسایل خانه تمام شب را تانگو برقصم و به ج ...

یعنی من بگم (کوفت) هم شما باهاش شعر میسازید😡