2777
2789
عنوان

پیج پسره🙄🙄

174 بازدید | 4 پست

من با خواستگارم باهم به هم زدیم چند ماه پیش. اومد تو پیجم ناشناس بدون پروفایل‌  بعد چند تا دونه فالوور داشت بدون پست پیجشم قفل بود بعد همه استوری هامو میدید وریپلای میکرد  یه بار بهش گفتم میشناسمتون چرا مشکوکید شما؟بعد پیجشو دیلیت اکانت کرد کلا از صفحه روزگار حذف کرد ورفت😂😂خب چرا کلا پاک کرد پیجشو این حوری که بیشتر تابلو شد😐😂خب فقط فالوشو بر میداش🙁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا اون قدی با پیج های فیک از نامزدم و خانوادم امتحان شدم خدا واسم این قد امتحان الهی در نظر نگرفت

من موندم چه فکری کردن چه خری میاد به یه پیج بی اسم و بدون عکس و سر جمع ۵ فالور بدون پست پا بده خخ