2777
2789
عنوان

خانومای‌مشهدی

144 بازدید | 20 پست

تو این‌وضعیت‌کرونا میرید زیارت؟ 

خوشبحالتون ک مشهدید

من‌عاشق‌امام رضام خیلی خیلی 

اگ رفتید التماس دعا 

توروخدا منم دعا کنید 😔

چن ماه پیش مشهد بودم 

ولی دلم هر روز پر میکشه 

فداش بشم الهی 

ک اینجور یا‌محبتش منو دیوونه خودش کرده 😍

التماس دعا 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانومای مشهدی رفتید حرم به آقا بگید حاجتمو بده با شوهرم میریم پابوسش

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
اخرین بار پارسال بود تابستون ۵۰روز اونجا بودم دیگه هیچ کاش بطلبه😪

من ابان بودم مشهد 

خوشبحال مشهدیا 

چقد دلتنگم 😭

ان شالله بطلبه برید زیارت 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
نه نمیرم سلامتی خودم هم مهم نباشه اطرافیانم مخصوصا همسرو پسرم خیلی مهم تر از زیارته منکر حس خوب فضا ...

اگ رفتی التماس دعا 

من‌اگ بودم هرروز میرفتم 😁

دوستم مشهده هروقت ازاین تایپک میبینم اصن گریم میگیرههه 😭😭

دلتنگ دوستت میشی؟

گلم اگه تو شهرتون امام زاده دارین

حتما برای اقاامام رصا نامه بنویس وبندلز صریح امام زادگان قسم بده دست حضرت برسوننن

میدونم اقاصداتو ازدورم میشنوه ولی وقتی نامه ات با دستای امام‌زادگان به دست اقاامام رصا برسه یه چیز دیگس

گلم اگه تو شهرتون امام زاده دارین حتما برای اقاامام رصا نامه بنویس وبندلز صریح امام زادگان قسم بده ...

نامه مینویسم براشون.ولی تاهالا اینکارو نکرده بودم 😍فکر خوبیه .مرسی گلم