نیکتا فقط اینو بگو میخره یا نه مادر مانعه و پول نمیده باز؟
به نظرم نه
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
نمیدونم میده یا نه فقط اون چیزی که گفتی میخره گفتم نه
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
مرسی نیکتا خودت سوالی نداری چون من حس شیشمم قویه اما واسه خودم کار نمیکنه
واقعا
از من بگو خوصیاتم
نیکتا جان میشه به منم کمک کنی خاستگارم که باهم به هم زدیم برمیگرده باز🙁میگی لطفا
دوستان من دیگه نمیخوام اینجا به کسی چیزی بگم واز توانایی که دارم سوالاتون رو جواب بدم چون نی نی سایت یه چند بار حذفم کرده،فعلا تو این سه ماه نه فقط شاید خبری بشنوی نمیدونم چی
اره موهای قهوه ای یا مشکی خیلی خوش اخلاقی اما واسه چیزی ک جواب نداری سکوت میکنی حس میکنم جدیدا ی ...
اینکه سکوت میکنم درسته چون برایم بهترین جوابه سکوت یا برای طرف مقابلم