2777
2789
عنوان

گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 11298 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه

سلام.یکی از مهم ترین و  اصلی ترین علت های التهاب و اختلال در شیپور استاش مشکل رفلاکس معده هستش.من هم ۱ماه پیش ناگهان گوش درد کردم درد خارج گوشم بود.صدای تق تق.سوت گوش.حساسیت ب صدا.داخل گوش بود.و گاهی یک درد ناگهانی میومد.وقتی دکتر حلق من رو دیدی و معاینه کرد که خیلی از دکترهای گوش و حلق بینی اصلا ب حلق و گلو دقت نمیکنن.متوجه شد من رفلاکس پنهان معده دارم و آلرژی و سینوزیت.دارو ها و قرص ها شروع شد.در عرض ۱ ماه.تمام صدای تق تق از بین رفت.درد ۲‌هفتش کاهش پیدا کرد لحظه ای بود و ۱ هفتس که اصلا دردی نیست.تنفسم بهتر شد.هیچ کیپی‌گوش نداره.حساسیتم ب صدای بلند ک حرف زدن بلند خودم کاهش پیدا کرده.و سوت هم ۵۰٪ کم شده.فقط در سکوت کامل متوجه میشم اونم یهو قطع میشه.شما وقتی اسید معدت میره داخل شیپور استاش از طریق حلق.باعث التهاب مجرای گوش میانی میشه.این التهاب همه چیو که بهم میزنه بکنار. التهابش باعث میشه روی حلزونیه گوش ما فشار بیاد و باعث حساسیت ب صدا و سوت گوش بشه.

سلام.یکی از مهم ترین و  اصلی ترین علت های التهاب و اختلال در شیپور استاش مشکل رفلاکس معده هستش. ...

سلام دوست عزیز من مشکل سرگیجه و ‌‌روز گوش و سوت کشیدن و حساس بودن به صدای بلند دارم رفتم دکتر همه ی تست های لازم برای گوش رو انجام دادن گفتن هیچ مشکلی نداره از طرفی رفلاکس معده دارم ینی ممکنه برای منم بخاطر رفلاکس باشه؟؟؟ چیکار کنم من ؟🥺