به نظرتون خانومایی که چه سایز لباسی میپوشن خوش اندامن
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
من میگم دیگه زیر ۳۸ نباشهه و بالاترشم تا وقتی که تناسب بین بالاتنه و پایین تنه باشه خوش اندامه،بازم نظر شخصییه منه ایین،زیبایی کلا تو نگاه هرکسی فرق داره و همه بالاخره تو چشم یه عده دیگه زیبا هستن.