2777
2789
عنوان

پسر عمه جان

588 بازدید | 43 پست

سلام من و پسر عمه یک سالی هست با هم در ارتباطیم.....من دوسش دارم اونم دوسم داره....اخلاق خوبی داره....پسر کاری و دستو دلبازیه....هر وقت به مشکل بر بخورم مشکلمو حل میکنه.....هیچ وقت هم هر چیزی خاستم برام فراهم کرده..ولی یه مشکلی داره که من چند وقتیه فهمیدم....اونم اینه که م ش ر و ب استفاده میکنه...داخل دورهمی البته نه همیشه و هر روز....مثلا شاید دوهفته ای یک بار و شایدم ماهی یک بار...نه بخوره مست شه در حدی که عقلش سر جاش باشه؟!البته بگم که من دوسش دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرمنم پسرعممه از قبل بهش گفتم دیگ نخورد 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

من با این مورد مشکل دارم

حتی اگع همه ی مردمم بخورن

بازم من نمیخورم و دلم نمیخواد بخوره

یا بهش میگم ترکش کن یا خودم طرف رو ترک میکنم

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
داخل جامعه فعلی همه چیز هست  اگر آدم خیلی مذهبی هستی خب مشکله برات  اما در حالت عادی دیگ ...

والاه چی بگم خودم که نمار نمیخونم....اعتقاداتم 50 50هستش....ولی خانوادم مذهبین البته بجز داداشم که اونم میخوره