2777
2789
عنوان

آدمی که تظاهربه خوب بودن میکنه

159 بازدید | 9 پست

بچه هامن یکی ازنزدیکام خیلی تظاهربه خوب بودن می‌کنه واقعاآب زیرکاست ولی خیلی خوب نقش بازی می‌کنه همه به خوب بودن میشناسنش ولی رفتارش خلاف باطنش هست بارهابهم ثابت شده واقعاموندم چطورباهاش برخورد کنم وقتی میبینمش حالم بدمیشه خیلی هم کنجکاوه زیرکانه مبخوادهمچی اززیرزبون آدم بکشه بیرون من خیلی رکم ولی در مقابل این فردواقعاموندم چون خیلی خوب خودش رونشون میده بزرگترهم هست نمی‌دونم چطوررفتارکنم من خودم اصلانمیتونم نقش بازی کنم وروراستم براهمین تحملش برام سخته...

محلش نده 

نادیده بگیر 

خیلی خونسرد مقابلش رفتار کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خاله دارم همینجوریه😨😨خیلی نفرت انگیزه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

این جور آدما گردن گیرشون هم مشکل داره

یعنی به هیچ نحوی زیر بار نمیرن که دو رو ان!

تنها کاری که باید بکنی اینه که؛

بی تفاوت باشی نسبت بهش

و سعی کن راز و رموز زندگیتُ بهش نگی...

خنثی باش نسبت بهش.

همین!

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

یطوری رفتار کن ک بفهمه میدونی همه کاراشو ادعاهاشو ولی فعلا نمیخوای کاری کنی ک یکم خودشو ببازه جلوت

اینجور آدما رو فقط باید اینجوری رفتار کرد باهاشون اینقدر ک پست و تهوع آورن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

خیلی بهم نزدیکه نمیشه ارتباط روقطع کردواقعاموندم بعضیاچطورمیتونن نقش بازی کنن من حتی اگه ازکسی خوشم نیادازرفتارم معلومه چون نمیتونم تظاهربه خوب بودن کنم.

یطوری رفتار کن ک بفهمه میدونی همه کاراشو ادعاهاشو ولی فعلا نمیخوای کاری کنی ک یکم خودشو ببازه جلوت ...

باورکن اینقدخودشوخوب نشون میده که آدم خجالت میکشه چیزی بگه.

باورکن اینقدخودشوخوب نشون میده که آدم خجالت میکشه چیزی بگه.

خجالت نکش

چیزی نگو مستقیم 

غیر مستقیم اینو بش بفهمون

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
2790
2778
2791
2779
2792