2777
2789
عنوان

حساادت کردم😟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست
چه پیشرفای من کلی ایده داشتم الان حس میکنم دیر شدع😐 نمیدونم ب حس تنها بودنم فک کنم ب کار فک کنم ...

ببین چی دوست داری زندگی هنوز قشنگیای خودشو داره،الان این حسو داری یه ذره بگذره هضمش میکنی

منم حسادت کردم آدم مناسبی برا نصیحت نیستم فقط این کامنتو میزارم تاپیکت بروز شه

دقیقا مناسبی چیکار کردی اروم شدی

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه پیشرفای من کلی ایده داشتم الان حس میکنم دیر شدع😐 نمیدونم ب حس تنها بودنم فک کنم ب کار فک کنم ...

منم خیلی تو زندگیم شکست خوردم سالها واسه درس وقت گذاشتم و هزینه های کلان کردم و فقط و فقط شکست ولی بالاخره یه لیسانس گرفتمو تنها کار خوبی که کردم ازدواج موفقم بوده ولی دست از تلاش برنمیدارم بالاخره تو یه کاری به نتیجه میرسم الان شدیدا در حال تحقیق واسه یه شغل جدیدم با صبر و حوصله و تجربه های شکستم میرم جلو یا موفق میشم یا اگرم شکست خوردم حداقل حسرت نمیکشم چون من از کسی که هیچ زحمتی نکشیده جلوترم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

ببین شاید حرفایی که بهت میزنم یه کم شعاری به نظر بیاد، ولی تجربه خیلی چیز خوبیه...خیلی...به چشم یه تجربه به اتفاقایی که افتاده نگاه کن...کتاب بخون پادکست خوب گوش کن که یکم از گیجی و بلاتکلیفی درای.

ایشالا دوستت واقعا خوشبخت باشه ولی از ته دلم میگم که وقتی میگن ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن خیلی حرف درستیه

ببین چی دوست داری زندگی هنوز قشنگیای خودشو داره،الان این حسو داری یه ذره بگذره هضمش میکنی

اهوم ولی الان حسم واقعا افتضاحه 

من واقعا دلم میخواد عاشق شم هیچ پسری جذبم نکرده همش ۵ دقیقه خوشم میاد بعد انگار ن انگار

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
منم خیلی تو زندگیم شکست خوردم سالها واسه درس وقت گذاشتم و هزینه های کلان کردم و فقط و فقط شکست ولی ب ...

انشالله ک موفق میشی

من تا الان تجربه های زیاد داشتم کلی تلاش کارایی کردم ک مامانم ترس ورش میداشت ولی میدونی چی بدتره اینکه من هنوزم ک هنوزه عجولم 

درسمو ول کردم بخاطر پول بعد رفتم دنبال پول همون مقدار پولی ک بدشت اوردم از دست دادم

الانم داشتم برای ی کار بزرگ تلاش میکردم تقریبا کلی برنامه خوب داشتم ولی حس پوچی دارم الان😕

انگار اون هدفام ارزش ندارن من وقت ندارم ولی با این بی حالیو کسلی گند زده شد ب تموم زندگیم حس میکنم هیچ کاری تا الان نکردم

دقیقا مناسبی چیکار کردی اروم شدی

فراموش میکنم میدونم که حسادت آدمو مریض میکنه به این باور رسیدم که هر کی از یه جایی میکشه هیشکی خوشبخت خوشبخت نیست فقط ما خبر نداریم ( یا این جمله ک میگه خدا گر ببندد دری ز رحمت گشاید دره دیگری)

کلا ذهن نا آرومی دارم ک اونم به خودم فک میکنم اصلا وقت نمیرسه به دیگران

ولی هر از گاهی آره دست خود آدم نیس به شرطی ک طرف خیلی بالا باشه نه این عشق و عاشقی و اینا حسودیم نمیشه بیشتر دلم یه ازدواج منطقی میخاد 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

انشالله ک موفق میشی من تا الان تجربه های زیاد داشتم کلی تلاش کارایی کردم ک مامانم ترس ورش میداشت ول ...

فکر کن هیچ کاری نکردی از فردا قراره شروع کنی!!! یه تحربه مهمی که عایدم شد اینقدر این شاخه اون شاخه نکنم واقعا واقعا حرف مردمو از زندگیم حذف کردم و واسه دل خودم تلاش میکنم و تصمیم گرفتم بدونم چرا میخوام پولدار بشم پولدار بشم که دقیقا چی کار کنم سعی میکنم اون کارارو الانم انجام بدم و حرفای زیبای دکتر هلاکویی عزیز خیلی بهم کمک کرد مخصوصا راجبه سن و شکست بهت توصیه میکنم !!! از همه مهمتر عشق باید به وقتش اتفاق بیفته حتما یه روزی یه جایی بهترینا واست رخ میده به بزرگی خدا ایمان داشته باش و بدون اگر قرار بود موفق نشی حس بلند پروازی رو خدا بهت نمیداد 

فکر کن هیچ کاری نکردی از فردا قراره شروع کنی!!! یه تحربه مهمی که عایدم شد اینقدر این شاخه اون شاخه ن ...

ممنون حرفات واقعا ارومم کرد

حالا سوال من اینه من عاشق روانپزشکیم میتونم بخونم کی بخونم وقتی سال 

۱۴۰۱ ک کنکور شرط معدله

حالا اون ب کنار من ی کارو میخوام انجام بدم کلی کارم خیلی زمان بره همش میگم اگ نشه با این حس ترس چیکار کنم اخرین امید منه 

ممنون حرفات واقعا ارومم کرد حالا سوال من اینه من عاشق روانپزشکیم میتونم بخونم کی بخونم وقتی سال&nbs ...

تا کنکور بدی پزشکی قبول بشی و بعد کنکور روان بدی...نمیدونم ببین پتانسیل قبولی در کنکور و داری دیگه الکی عمرت پاش هدر نره!!! من بودم میرفتم روانشناسی بدون کنکور شروع میکردم که ۸ سال دیگه ام دکترا دستمه کنارشم میرفتم سراغ یه کار هنری مثلا خیاطی طراحی مد و لباس یا یه شاخه ارایشگری تاتو رنگ میکاپ یا یه رشته موسیقی یا مربیگری ورزش غریق نجات یاااااا خلاصه کلی راه هست مثلا معلم زبان و کنارش یه درامدشم میداشتم 

تا کنکور بدی پزشکی قبول بشی و بعد کنکور روان بدی...نمیدونم ببین پتانسیل قبولی در کنکور و داری دیگه ا ...

دقیقا اینم بهش فکر کردم 

امسال باید برم اول مدرکمو بگیرم از دانشگاه بعدم خودمم کار خواهم داشت چون میگم ک دارم روی ی پروژه ای کار میکنم انشالله اونم اوکی شد ببینم چی میشه 

روانشناسیم عالیه ممنون بخاطر ایده ات 

شاید ندونی ولی حرفات کلی بهم کمک کردم بازم مرسی🌹

دقیقا اینم بهش فکر کردم  امسال باید برم اول مدرکمو بگیرم از دانشگاه بعدم خودمم کار خواهم داشت ...

واست ارزوی موفقیت دارم‌