2777
2789

اصلا نفهمیدم چی گفتی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاری رو دیر شروع کردی یا هنوز شروع نکردی؟

هرچی فک کردم به ذهنم نیومد هیچی که چکار میخاستم بکنم نکردم😐هیچ وقت هدف خاصی نداشتم

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
من معدل بالای یکی از بهترین مدارس بودم، شرایط روحیم داغون شد و طوری پیش رفت که الان ۲۱ سالگی میرم دا ...

بيخيال دانشگاه هيچ خبري نيست من الان هر روز دارم يا  لحظه شماري ميكنم زودتر تموم شه يا خودمو نفرين ميكنم چرا رفتم! 

من معدل بالای یکی از بهترین مدارس بودم، شرایط روحیم داغون شد و طوری پیش رفت که الان ۲۱ سالگی میرم دا ...

21؟😑

دوست من شش سال بزرگتره از ما ولی ما اصلا حس نمیکنیم این تفاوت سنی رو ،بیست و یک سال تازه شروع همه چیزه

برو بابا گفتم چند سالته 21 که هیچی نی

لطفا یه صلوات برای پیشرفت تو کارم بفرست ممنون❤️❤️
بيخيال دانشگاه هيچ خبري نيست من الان هر روز دارم يا  لحظه شماري ميكنم زودتر تموم شه يا خود ...

من دوست دارم تجربش کنم، نمیتونم ازش بگذرم، دبیرستانم داغون بودم دلم میخواد یبار دیگه محبط تحصیلی رو تجربه کنم ولی با حال خوب

21؟😑 دوست من شش سال بزرگتره از ما ولی ما اصلا حس نمیکنیم این تفاوت سنی رو ،بیست و یک سال تازه شروع ...

ممنونم از دلگرمی، انقدرررر شنیدم که گفتم هوووف تو بازم موندی؟ دیر داره میشه بیچاره میشی که حالم خراب میشه😔