2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترم ۵ ام الان

عزيزم منم ترم ٥ هستم 

ولي به هيچ عنوان ارشد نميخونم استاد ما علنا خيلي رك گفت تو ارشد هيچي بهتون ياد نميدن و فقط براي مدرك ميخونين  سوپروايزر و هيئت علمي شدن هم كه تنها چيزي كه مهم نيست مدركه! فقط پارتي يا تجربه!  حقوق ارشد و ليسانس هم تفاوتش خيلي كمه كه اصلا به چشم نمياد! 

عزيزم منم ترم ٥ هستم  ولي به هيچ عنوان ارشد نميخونم استاد ما علنا خيلي رك گفت تو ارشد هيچي بهت ...

من ب خاطر حقوق نمیخام ادامه بدم دوس دارم استاد بالین بشم در آینده 

من ب خاطر حقوق نمیخام ادامه بدم دوس دارم استاد بالین بشم در آینده 

خب ميشه همون هيئت علمي شدن ديگه كه واقعا سخته تا دكترا بايد بري و رزومه عالي و معدل بالا و...داشته باشي ولي ميبيني حق التدريس هم نميشي! فقط پارتي 

من قبول شدم سال 99 خیلی هم راضی هستم. چون خیلی منو تغییر داد چه از نظر اجتماعی چه اعتماد بنفس. حتی د ...

سلام عزیزم 

میشه لطف کنی منابعی که خوندی رو بهم بگی 

من یه جورایی مجبورم که ارشد بخونم چون دیر شردع کردم به خوندن پرستاری تا مدرکم رو بگیرم سنم بالا رفته برای استخدام میترسم که شرایط سنی رو نداشته باشم میخوام ارشد بخونم که خیالم راحت باشه . خدا خیرت بده راهنماییم کن 

سلام عزیزم  میشه لطف کنی منابعی که خوندی رو بهم بگی  من یه جورایی مجبورم که ارشد بخونم چ ...

راستش من فقط یه بسته از موسسه سنا گرفتم فقط همونو خوندم. خداییش داخلش همه چی که لازم داشتم بود، درسنامه و تست و.... البته شانس آوردم اول با این مرکز اشنا شدم. وقتی هم اومدم سر کلاس اکثر بچه هامون بعد از کلی آزمون و خطا به این موسسه رسیده بودن. البته یکی دوتاشون بجای بسته، کلاسای آنلاین موسسه سنا رو رفته بودن خیلی تعریف می کردن

در مورد گرایش ها هم قبلا یه جایی توی همین فروم گفته بودم بازم میگم:

ا: ویژه (اگه دو سال سابقه بالینی نداشته باشی نمی تونی بری)
2: داخلی جراحی
3: مدیریت پرستاری
و...

من قبول شدم سال 99 خیلی هم راضی هستم. چون خیلی منو تغییر داد چه از نظر اجتماعی چه اعتماد بنفس. حتی د ...

سلام عزیز . من ارشد پرستاری میخونم .فرایند پرستاری براساس مدل اورم ندارید برام بفرستید