2777
2789

وقتی تو اون حالت بودید قرآن خوندن خیلی کمک میکنه برای اینکه ازش بیاید بیرون من هروقت این اتفاق میفته برام سریع قرآن میخونم و دیگه تموم میشه امیدوارم برای شماهم همین بشه😍🌹البته نمیدونم شایدم نشه😂😄☹️ولی برای من خیلی خوبه

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

اووف چه تجربه بدیه😨😨😨

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم ذکر خدا رو میگم زود درست میشه ولی خب دهن ادمم مثه قفل میشه خیلی سخته

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

اون لحظه ای که میاد بدترین لحظه عمرمه میگن اگه شکم بالا بخوابی بختک میاد من از وقتی که رعایت کردم نیومده

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  

من آیه الکرسی رو تا ته میخونم صلوات حمد و خلاصه همه چی 

ولی جدیدا هیچی تاثیر نداره

امروز دیگه خدا رو به جون پیامبرا و اماماش قسم دادم تا بیدار شدم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
کدوم بختک

همین که میگن ذهنت بیدار شده ولی بدنت خوابه

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

البته که قرآن خوندن در همه حال خوبه ولی  این اتفاق دلیل علمی داره. بهش میگن فلج خواب. من چون می‌دونم دلیلش چیه و به جن و آل ربطش نمیدم، پس نمی‌ترسم ازش و می‌دونم زود تموم میشه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
من آیه الکرسی رو تا ته میخونم صلوات حمد و خلاصه همه چی  ولی جدیدا هیچی تاثیر نداره امروز دیگه ...

جدی؟؟ 

من چندتا حمد و قول میخونم درست میشه

من تاحالا نشدم چجوریه

شاید شدی ولی بهش یه چیز دیگه میگی ب اسم بختک نمیشناسی 

2790
2778
2791
2779
2792