خب بچها اول از همه سلام امیدوارم حالتون خوب باشه😍یکی از اتفاقای ترسناکی ک برام افتاد شنیدن صدای نفس بود 🤨🤨🤨صدای نفس آدم ولی آدمی اونجا نبود😂😂😂و دوم شنیدم یکی منو صداکرد گفت مامان فک کردم مامانمه نگو نه مامانم در خواب ناز فرو رفته خب حالا شما بگین😍😘
بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یع جا میخوندم نوشته بود اگع میبینین کسی با صدای مامانتون صداتون میزنع میخواد شما رو وارد دنیای دیگع ای کنع کع اگع سراغ اون صداعع برین واردش میشین اما خودتون نمفهمین
من یه بار هوا پنج صب بود پاشدم برم سرویس قشنگ وقتی داشتم از حیاط رد میشم شنیدم ک یکی با صدای شوهرم اسممو صدا زد اومدم دیدم شوهرم خوابه بهش گفتم تو صدام زدی گفت نه مگه دیوونم پنج صب بیام صدات بزنم فرار کنم
یک دوستی داشتم زمان دانشگاه پیشگو بود مثلا میشست پیشت میگفت فلانی الان میفته طرف میفتاد یا میگفت استاد فلانی نمیاد چون با زنش دعوا کرده نشون به اون نشون که دستش فردا زخمه و خیلی چیزهای دیگه حتی در مورد کرونا هم گفته بود خیلی موجود عجیبی بود در مورد همه چیز میفهمید ولی میگفت اجازه ندارم بگم یا جلوش گرفته بشه