2777
2789
عنوان

چرا اینجور کرد؟

428 بازدید | 33 پست

سلام رفتم خونه مادرشوهرم اونو دخترش تو آشپزخونه بودن من رفتم تو سالن پیش شوهرم و پدرش نشستم ولی نیم ساعت بعد مادرشوهرم بدون اینکه اصلا با من حرف بزنه رفت ته سالن نشست تو مدتی که نشسته بودم با شوهرم حرف زد ولی با من نه موقع خداحافظی اصلا نگام نکرد و تعارف نکرد بشین خیلی ناراحت شدم چرا اینجوری کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما تو اشپزخونه بوده خوب احوال پرسی نکردی ناراحت شده عوض درومده

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
نمی دونم  چی بگم خوب شما بهشون سلام میداد والا من خیلی جای شما بودم ولی مستقیم رفتم پیش مادرشوه ...

رفتم باهاشون سلام احوالپرسی کردم ولی دیگه اونجا نمونده رفتم تو سالن

من رفتم سلام احوالپرسی کردم ولی دیگه اونجا نمونده داشت شام واسه خودشون درست میکرد یعنی ناراحت شده نر ...

والا نمیدونم ولی دلیلی برای ناراحتی نداشته.از قبل چیزی نبوده؟با خودش یا خاهرشوهرت؟

آهان پس بیخیال باش حتما می خواسته بری کاراشو کنی

کاری نداشت الکی دور گاز و ظرفشویی می‌چرخید بعد هم کاری بود هم خواه شوهرم میکرد اون میتونست بیاد تو سالن ولی از عمد نیومد

کاری نداشت الکی دور گاز و ظرفشویی می‌چرخید بعد هم کاری بود هم خواه شوهرم میکرد اون میتونست بیاد تو س ...

گفتم که برات مهم نباشه

اصلا اصلانم خودتو ناراحت نشون نده و با شوهر و پدرشوهرت خوش و بش کن