2777
2789
عنوان

بچه ها😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 62 پست

بچه ها بچم‌گوشیمو میخواد.پست خواستید بذارید جواب میدم بعدش.دعا کنید به ارزوم برسم

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت بکشیددعابرامرگ کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداروحش شاد کنه....

خودسازی کنید ....تغییر تحول ایجاد کنید براخودتون دررفتارمنش و زندگی روزمره...

بدرود                                      

سلام عزیزم خوبی با بدبختی اکانت ساختم اونروز تعلیقم کردن بخاطر خصوصی هرکار کردم با اون اوضاعم نتونستم زود بیام خبر بدم بهت 

من مدیونتونم شما و یه کاربر که نتونستم پیداش کنم و خانم شیر زن بهم لطف بزرگی کردین که فقط میتونم بگم خدا شمارو سر راهم قرار داد بیاین خصوصی بهتون بگم چی بهم گذشت 

من مدیونتونم نتونستم نیام و خبر ندم خدا میدونه دو سه روزه چی بهم گذشت بال بال میزدم فقط بیام بهتون بگم از صدقه سریه خوبی شما من نجات پیدا کردم از منجلابی که توش بودم تا عمر دارم خوبیتون فراموش نمیکنم از خدا میخوام از عمر من بگیره بزاره رو عمر شما و عزیزانتون 

از دعای خیر شما از دلسوزی شما که تو عمرم کسی بهم نکرده بود بچم صحیح و سالم  کنارمه الان تعلیق بشم دیگه برام مهم نیست فقط خواستم بیام بهتون بگم منو نی نی یار تعلیق کرد بخاطر چیزی که شما میدونید ازتون میخوام حلالم کنید من هیچوقت خوبیتون و فراموش نمیکنم 

تنها عذاب وژدانم اینه که انداختمتون تو استرسی که من هزار برابرشو داشتم بدونین امروزمو مدیون خوبیتون هستم  

باید برم این پیامو برای خانم شیرزن هم بزارم خداروشکر که تونستم دوباره بیام بهتون خبر بدم

@شیرزنninisite1    

عزیزم خوبی که شما درحقم کردین و ثوابی که در راه خدا کردین رو با تهمت خراب نکنید من تنها جرمم نی نی یار تعلیقم کرد و نتونستم بیام بیا خصوصی بهتون بگم چی بهم گذشت شما از بدبختی من چه میدونید درسته مدیونتون هستم اما قضاوت با خداس خدا شاهده من دروغ نگفتم فقط دسترسیم قطع شد نتونستم چیزی بگم به قران کلام خدا و به ظلمات شب قسم من شمارو سرکار نزاشتم من مدیونتونم از زمین و زمان خوردم شما هم بیا بزن اشکال نداره فقط از خدا میخوام بهترینها نصیب زندگی شما و میز عسلی و یه کاربر دیگه کنه 

سلام عزیزم خوبی با بدبختی اکانت ساختم اونروز تعلیقم کردن بخاطر خصوصی هرکار کردم با اون اوضاعم نتونست ...

خانم محترم شما به من گفتید لنگ ۵۰۰ تومن بودید بعد گفتید با ۱۰۰ تومن خودم و ۵۰۰ شما ۲۰۰ تومن کم دارم و فردا بچه ام مرخص میشه بعد از یه طرف میایی از یه کاربر دیگه بیشتر از نیازتون پول  میگیرید و توصیه میکنید که استوری کنن همانطوری که به من گفتید عکس بچه ای که به اصطلاح بعد عمل گذاشتید هرگز هرکز عکس عمل اونم بچه ای که دنده هاش شکسته نیست از کارتون خجالت بکشید حق الناس گردنتون هست من اون پولو قرض کردم و برای اینکه معذب نشید گفتم برا کار خیر کنار گذاشتم اینو خوب بدون هزار برابر اون پول هم دردی ازتون درمان نمیکنه و میشه اتیش جهنم از چشمو گوشو همه سوراخهای بدن نجستون بیرون میزنه تگم نکنید عوضی . خدا ازتون نگذره به حق ۱۴ معصوم خیر نبینی بیشعور 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خانم محترم شما به من گفتید لنگ ۵۰۰ تومن بودید بعد گفتید با ۱۰۰ تومن خودم و ۵۰۰ شما ۲۰۰ تومن کم دارم ...

من دروغ نگفتم به جان بچه هام قسم اون عکس پسرم بود فقط از دردام بود بال بال میزدم خرج عمل پسرم ۵۵۰ تومن شد با داروهاش ۸۰۰ و کرایه ها یه تومن شما بهم لطف بزرگی کردین و مدیونتونم ۵۰۰ دادین کاربری که نمیتونم تگش کنم ۱۰۰ دادن و میز عسلی خودشون ۵۰ تومن دامادشون ۱۰۰ تومن یه اشناشون ۲۰ تومن و بقیهاشناهاشون که استوری کردن نمیدونم کی و کی کلا شدن ۱ تومن و همونقدرم هزینه همه چی شد درسته مدیونتونم اما توروخدا تهمت نزنید که حق الناس گردن شما بیاد من دروغ نگفتم فقط داشتم بال بال میزدم اونم از بیکسیم بود به قول خودتون اگر خواستم حرام بخورم حتی ۱۰۰ میلیونشم دردی ازم دوا نمیکرد حالا هم قضاوت با خدا اگر کلاه بردار بودم ککم همنمیگزید بیام بهتون خبر بدم میرفتم پی خوشیم 😔اما من مدیونتونم که اومدم

بیاین خصوصی بهتون بگم تهمت نزنید که حق الناس گردن شما نیاد عزیزم 

سلام دفعه دیگه صد در صد اطلاعاتتون رو می فرستیم فتا برای چی از کسی پول میگیرین؟ حتی نیازمند واقعی هم باشین اجازه ندارین پول بگیرین خود فتا دستور داده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عکس اون بچه هرگز هرگز عکس بچه بعد عمل نبود بلافاصله متوجه شدم ۳ تا دنده شکسته یه دستمال کاغذی گذاشتی و دوتا چسب زدی اینم از عمل سنگین بچه خواهش میکنم خواهش میکنم بیشتر از این من درگیر نکنید من که پولو صدقه سر بچه هام کردم لطف کنید خر حسابمون نکنید برید پی کارتون من دیگه ریپلایتون نمیکنم و اگه واقعا مدیون هستید لطف کنید فراموش کنید من کمکی کردم و هرگز من مخاطب قرار ندید 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
چرا بیشتر از نیازت گرفتی؟ بیام خصوصی باز بنالی؟ خدا ازت نگذره 

سلام اصلا چرا باور میکنین؟ این کاربرا اصلا نیازمند نیستن خب گوشیشون رو بفروشن به بچه شون برسن چرا میان از کاربرا میگیرن؟ اصلا به کسی اعتماد نکنین همشون کلاهبردارن یاد گرفتن با بچه ی نداشتشون از کاربرهای سایت که همشون مادرن سواستفاده ابزاری میکنن لطفا یک تاپیک بزنین و بگین بقیه گول نخورن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar