2777
2789
عنوان

بچه ها😔

946 بازدید | 62 پست

من دلم میخواد بمیرم .

هیچی خوشحالم نمیکنه 

لحظه ای حالم عوض میشه.

از خودم و این دنیا بیزارم

چند وقت پیش خواب دیدم یکی بهم گفت تو عید امسالو نمیبینی.😍

امیدوارم راست باشه چون دلم نمیخواد بمونم .

مادربزرگمو تازه ازدست دادم کاش منم برم پیشش.

لایکتون آمینمه

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش روانشناس و روانپزشک برید

دیگه کارم گذشته.نمیخوام باشم اصلا

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
چرا خب

بی دلیل.همیشه دلم میخواست تو جوونی بمیرم.

اینطوری نگید, یه مستندی بود شبکه ۴ پخش میکرد , زندگی پس از زندگی حتما نگاه کنید تا بفهمید خودکشی چقد ...

نه خودکشی نمیکنم ولی دلم میخواد بمیرم.مرگ طبیعی

اینطوری نگید, یه مستندی بود شبکه ۴ پخش میکرد , زندگی پس از زندگی حتما نگاه کنید تا بفهمید خودکشی چقد ...

شما مشکلی دارین؟؟ اچچرا از زندگی لذت نمیبری؟ من الان کرونا گرفتم دارم میمیرم, از خدامه سلامت شم دوباره, 

شما مشکلی دارین؟؟ اچچرا از زندگی لذت نمیبری؟ من الان کرونا گرفتم دارم میمیرم, از خدامه سلامت شم دوبا ...

مشکلم با خودمه.یه شوهر دارم درجه یک .خانوادم و خانوادش عالی ان.هیچ مشکلی ندارم.فقط از خودم بدم میاد.باعث ازارم.همیشه عذاب وجدان دارم اما از پس خودم برنمیام .نمیتونم خوش اخلاق باشم.میخوام نباشم تا بقیه راحت باشن