2777
2789
عنوان

رفتارفامیل

95 بازدید | 10 پست

دوستان من ازوقتی ازدواج کردم کل فامیل بابام بامن وشوهرم دشمن شدن ماروتوجمعشون راه نمیدن کاری کردن بابام وداداشام هم بی محلی میکنن بهمون دلم گرفته ناراحتم پیش شوهرم خوردم میکنن بعضی وقتهامیگم یتیم بودم بهتربود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار فامیل ب عنمم نیس

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
😂😂😂 وااای من نمیدونم چرا اونا نه تازه ازدواج میکنن همش توهم دارن کل فامیل بهشون حسودی میکنن  ...

باورکن واقعاحسودی میکنن چون شوهرم ازنظرتحصیلات ازدامادهاشون بالاتره 

چون بعدعقدبابام شوهرموخیلی تحویل میگرفت عمه ام پیش دامادهاش تعریفش کرده بوداونهاحسودیشون گل کرده همه ...

عزیزم متاسفم براشون بخاطر دلایل و منطق فوق العاده چرت و پرتشون.شما هیچ وقت خودتون ناراحت نکنید.سعی کنید ندیدشون بگیرید.ای کاش از خدا می‌ترسیدند و هم چین کاری نمیکردن این همه سنگدلی و بی رحمی از خانواده درجه یک آدم خصوصا پدر و برادر بعیده.چطور میگن مسلمونم هستن، وقتی بشدت قهر و قطع روابط خانوادگی نهی شده و اسلام افراد رو از قهر ودعوا و حسد بشدت نهی میکنه.و من شر حاسد اذا حسد.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱