2777
2789
عنوان

قھر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 65 پست
پدرشوھرمو مادرشوھرمم شھرستانن ۔فقط برادرشوھرم بود  ک بابامم حرصش گرفت دید گریہ کردم حرف اونم گو ...

بنده خداشوهرت شما خیلی بچه ای...بزرگ شو ازت خسته میشه ها

زندگی دعوا توش هست هروز میخای قهر کنی

دوستت دارم خدا💞
پاشو یه پیام بهش بده خودتو لوس کن بگو بیا بریم بگردیم حرف بزنیم و مشکلمونو حل کنیم. 

روم نمیشہ گفت بری دیگ برنگرد ھی میگفت نرو ۔میترسم الانم پیام بدم دیگ از خانوادم حساب نبرہ بگہ نگھش نداشتن

khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نباید توی عصبانیت تصمیم گرفت.من هر وقت با عجله یا وقتی عصبی هستم تصمیمی میگیرم بعد به شدت پشیمون میشم☹

با آنکه دلش بسته به دل‌های دگر بود,دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود
بنده خداشوهرت شما خیلی بچه ای...بزرگ شو ازت خسته میشه ها زندگی دعوا توش هست هروز میخای قهر کنی

بخدا ایندفعہ درست بشہ اخلاقمو درست میکنم دیگ قھر نمیکنم

khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜

یه ماهه تلزه عروسی کردین پاشو یه اس بده بگو شوهرت بیاددنبالت برین دور دور ومشکلاتتون رو خل کنید چقد بچه بازی اخع!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥
بنده خداشوهرت شما خیلی بچه ای...بزرگ شو ازت خسته میشه ها زندگی دعوا توش هست هروز میخای قهر کنی

بعد بگیم  اول بزرگ شید بعد ازدواج  کنید😕😕😕میشیم حسود پلاستیکی!!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

میاد دنبالت نگران نباش ولی از این به بعد بدون که این دعوا ها الکیه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور اینو خودتم باید بدونی دعوا دوساعت بعد آشتی نه خانوادتو نگران کن نه آبرو خودتو شوهرتو ببر😂الانم سعی کن که منت کشی نکنیحتی اگه مقصری ولی میاد دنبالت معذرت خواهی کن و بارآرت باشه

روم نمیشہ گفت بری دیگ برنگرد ھی میگفت نرو ۔میترسم الانم پیام بدم دیگ از خانوادم حساب نبرہ بگہ نگھش ن ...

فکر میکنی از خونوادت حساب ببره خوبه؟ اون وقت عقده شو رو تو خالی میمنه. روت بشه. قهر کش پیدا کنه بده.