2777
2789
عنوان

سوال بارداری

92 بازدید | 16 پست

میشه درد سینه نداشته باشی ولی باردار باشی؟

خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

یکی بی آنکه حتی لب تو بگشایی به آغوشی، توراگرم محبت میکندباعشق...

گمانم دیده ای اورا؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره چرا نشه

معمولا درد سینه از اولا نمیاد

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

سلام عزیزم، درد سینه صرفاً علامت بارداری نیست، من چندتا مطلب در این رابطه خوندم بعضیا ممکنه هیچ علائمی نداشته باشن و باردار باشن، یکی هم ممکنه همه علائم بارداری رو داشته باشه ولی پریود بشه

من سر بچه اولم بعد یه روز تاخیر پری درد سینه داشتم سر دخترم از ده روز بعد رابطه تو هر دو مورد هم همون ماهی که اقدام کردم باردار شدم 

این ماه هم اقدام داشتم ولی الان سینه هام گاهی تیر میکشه ولی درد مثل قبلیا نداره امروز هم موعدم بود ولی پری نشدم 

خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

گمانم دیده ای اورا؟
اره من وقتی ازمایشم مثبت شد درد سینه نداشتم یه هفته بعدش اومد

یعنی میشه منم باردار باشم؟

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟

توروخدا بیاین یه نظری بدین از بس فک کردم دارم دیوونه میشم

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟

اصلا نمیتونم بیخیال باشم

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟
بله 

خداکنه   

خدارادیده ای آیا؟?

گمانم دیده ای اورا؟