2821
2789
عنوان

سلام

70 بازدید | 4 پست

بچه ها ما میخایم یه ماه دیگه بریم خونه خودمون و حداقل یه لباس عروس و شینیون شم اما واقعا تو مزیقه مالی هستیم همسرم هم فعلا اینه شرایطش و باید ا اجاره بده اجارشم بالاس  توروخدا اگه کسی میشناسید ک کار خیر کنه واسه جوونا بهم بگید میدونم تو این شهر زیادن کسایی ک بتونن ب من کمک کنن خواهشا ج بدید  

پس چرا ازدواج میکنی 

چ ربطی دارع خب من مرد گ نیستم ک بخاطر مزیقه مالی پسر ازدواج نکنم ...همسرم مهندسه فعلا وضعش اینه شانس ما درست وقتی میخایم یه لباس حداقل بپوشم برم خونه خودم  خواسته ای ک من از هپسرم دارم نصف خواسته اون پولدارایی نیس ک ملیاردها خرج الکی میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه فعلا وصعتون خوب نیست و موقتا اینجوره میتونی بزاری وقتی رفتین سر خونه زندگیتون بری لباس و ارایشگاه بعدشم اتلیه ،،تازه وقتتم بیشتر بعدا برا انتخاب و کارای مربوط بهش ، بدون استرسه مهمانها