2777
2789
عنوان

زود بیاین ها

247 بازدید | 45 پست

دیروز رفتم سونو،دختر بود😍❤

ب نظرتون چ اسمی بزارم؟؟

هنو زوده ولی ذوق دارم😂

عجیب غریبم نباشه لطفا

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

مبارکهههه🤩

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه 😍

فاطمه

نورا

راحیل

هانیه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

مبارکه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
ببخشید تمنا یا محنا بده؟؟

یه جوری ان

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

دنیز و آیه هم به نظرم قشنگه

چجوری😂

به نظرم خوب نیست😁